FINANS

Trending:


Undgå fælderne og gør en god handel når du køber brugt elcykel

Det kan være både bæredygtigt og budgetvenligt at købe en brugt elcykel, men du skal være opmærksom, hvis det ikke skal ende som en dårlig forretning.


Politiets forfølgelse af en Audi A3 med over 240 km/t fører til kollision med et barn i Greater Manchester

Chaufføren af en Audi A3 kører med et treårigt barn med over 240 km/t og kolliderer under en politiets forfølgelse sidste tirsdag (14.) med en lygtepæl i Greater Manchester.


Nissan udfører tests for at sikre GT-R’s fejlfri udseende om natten

Bekymret for hvordan deres biler ser ud om natten vil Nissan sikre, at GT-R ser godt ud i løbet af nattetimerne.


Ved du hvilken Tesla der er den mest solgte? Svaret vil overraske dig

Tesla Model 3 er den mest solgte Tesla nogensinde, og her er hvorfor.


Årets Brugtbil 2024: Se den overraskende vinder her!

Elbilerne dominerer ikke blot titler som Årets Bil i Danmark og Car of the Year, men nu også titlen som det mest spændende køb på brugtbilmarkedet: Årets Brugtbil. For i 2024 er det Skoda Enyaq, og det er tredje gang i træk, at Årets Brugtbil findes som elbil. For to år siden vandt Tesla Model 3 som den første elbil, sidste år vandt Hyundai Kona, der også findes som elbil, og i år vinder Enyaq i et felt bestående af hele fem biler, som kan...


Stor test af 24 nye autostole - en er direkte livsfarlig

Selvom sikkerheden i autostole gennem årene kun er blevet bedre, gælder det stadig om at se sig for, når der skal købes autostole til familiens mindste medlemmer. Det er nemlig langtfra alle stole, der er lige sikre. Det viser årets første store test af autostole, som FDM har lavet i samarbejde med bl.a. europæiske bilklubber. For selvom næsten alle testens 24 autostole kan bryste sig af en meget god sikkerhed, dumper en enkelt stol på...


FAKTA: Værd at vide om elcykler

* Salget af elcykler i Danmark er steget markant de seneste år. I dag findes der en elcykel i hver ottende familie. * De mest almindelige købere af elcykler er pendlere, ældre, og personer med længere daglige rejser. * De tre vigtigste grunde til at vælge en elcykel er ifølge ejerne selv, at det er mindre anstrengende, det giver motion og man kan tilbagelægge længere afstande. * Når man har en elcykel, cykler man længere ture. * Forbedringer i...


Danmarks bedste brændstofrabatter bliver endnu bedre

Som FDM-medlem får du Danmarks største faste rabat på markedet for brændstof. Og nu har FDM forhandlet rabatten endnu bedre. Det betyder, du får 30 øre i rabat pr. liter Shell FuelSave Benzin og Diesel (tidligere 25 øre). Derudover får du også 30 øre i rabat på pr. kWh ved opladning af bilen (tidligere 25 øre) ved køb med FDM/Shell Card på de over 400 Shell-, Q8- og F24-tankstationer landet rundt. Du skal købe med dit FDM/Shell Card for at få...


Kan give betinget frakendelse: Så stor skal afstanden til bilen foran dig være

Har du styr på det?


En hyldest til den ikoniske folkevognsbobbel

Da den klassiske og ikoniske folkevogn blev hevet ud af produktion, blev det slutningen på et næsten 80-års langt kapitel i folkevognens historie. Føler du dig lidt nostalgisk? Så klik videre i dette galleri og tag med på en rejse gennem denne lille og populære bils historie.


Video: Pininfarina og Morgan samarbejder om at skabe særlig model med retrodesign

Morgan Motors samarbejdede med Pininfarina om at skabe en specialversion af Morgan Plus Six, kaldet Midsummer.


Stor dag for alle elbils-ejere: Vigtig milepæl er nået

En vigtig milepæl er nået for elbiler. Find ud af hvad i denne artikel.


Få ved det: Denne fejl begår de fleste, når de drejer bilnøglen om

Langt de fleste af os har en bil, og selvom vi er veloplyste er der alligevel en bestemt fejl de fleste af os begår.


Køge Bugt Motorvejen var kortvarigt spærret fredag

Politi arbejder på en bro over Køge Bugt Motorvejen, som af den årsag er spærret i nordgående retning fredag.


For anden gang siden 2006 udnævnes en elbil til årets brugte bil

Biljournalister og fagfolk fra FDM peger på Skoda Enyaq som Årets Brugtbil 2024 og kalder den suveræn.


Kia EV3: Her er detaljerne om Kias kommende elektriske kompakt-SUV

Kia er snart klar med en konkurrent til Volvo EX30


GM patenteia sistema para controlar carro baseado no estado mental do condutor

A General Motors (GM) patenteou um sistema que avalia o estado mental do condutor usando sensores e pode ativar assistências de condução para controlar o veículo.


Aldrig køb disse elbiler: Taber mest i værdi

Hvis du skal til at købe en elbil, så giver vi dig her nogle elbiler, som du aldrig bør købe, hvis du gerne vil have en økonomisk god bil.


Ny skov af ladeparker skyder op

Det går over stok og sten med at få etableret flere ladere til elektriske biler. Vokseværket gælder både mange store og spektakulære lynladestationer og mere ydmyge steder med to eller fire ladepladser, men placeret i områder med hidtil få eller ingen lynladere. Den nyeste opgørelse fra Transportministeriet baseret på tal fra Charge X Analytics viser, at antallet af offentligt tilgængelige ladepunkter i årets første kvartal er steget med næsten...


Videoen af den klassiske Ferrari F355 imponerer med kraftfuld motorens lyd

Denne video af en Ferrari F355, der kører på en skovvej, er ved at erobre hjertet hos mange bilentusiaster.


Udfasningen er på vej: Over 200.000 danske biler risikerer kørselsforbud

Årsagen skal findes i den teknologiske udvikling.


Alle ejere af el- og hybridbiler bør læse dette: Kan have afgørende betydning for din kørsel

Flere og flere udskifter deres benzinbiler med elbiler. De er langt mindre Co2 udledende, larmer mindre og accelerer hurtigt. Men det har også en konsekvens.


Ny Bentley Continental GT 2025 forener luksus og hybridkraft

Bentley Continental GT fra 2025 lover at være den mest kraftfulde i serien, takket være dens plug-in hybridmotor.


Efterspørgslen på brugte Tesla stiger markant samtidig med prisen falder

Det er et af de bedste tidspunkter at købe en brugt Tesla på. Her er grunden.


Hyundai planlægger kun at producere 200 enheder af denne model mellem 2026 og 2028, med prototypetest, der begynder allerede i august i år.

Rygter antyder, at Hyundais brintbil, N74, vil blive lanceret i 2026 med utrolige 765 hestekræfter. Sportsvognen, inspireret af 1974 Pony Coupe, lover at accelerere fra 0 til 100 km/t på tre sekunder.


Mercedes-AMG afslører ‘PureSpeed’, en begrænset og eksklusiv model med design inspireret af Formel 1

Mercedes-AMG har introduceret konceptet PureSpeed, den første model i den nye Mythos-serie, bestående af ultra-sjældne køretøjer.


Ulykke på køreteknisk anlæg: Motorcyklist styrtet og kørt over af bagvedkørende motorcykel

Mandag eftermiddag styrtede en motorcyklist på Køreteknisk Anlæg i Randers. Motorcyklisten var 17-årig mand. Både politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor den 17-årige ikke var kontaktbar ved myndighedernes ankomst. ddd Han havde fået nogle alvorlige hovedskader og havde angiveligt mistet sin hjelm i forbindelse med styrtet, hvorefter han va...


Bilen uden bagrude – fungerer det?

Hen over sommeren lancerer Polestar hele to nye modeller – en betydelig udvidelse fra den nuværende, ene model, 2. Først på sommeren kommer den stærkt forsinkede 3’er, som er en stor SUV, og sidst på sommeren følger så model 4, der er omtrent en klasse mindre og er en usædvanlig kombination af SUV, coupé og fastback. Bilen er den hurtigste indtil videre fra Polestar med op til 544 hk, og ifølge Polestar selv har den særdeles sportslige...


Jeep afslører Avenger 4xe: Kompakt SUV med firehjulstræk og off-road præstationer

Jeep har præsenteret Avenger 4xe, en mere robust og kapabel version af den kompakte SUV, der nu indeholder mærkets firehjulstræk.


McLaren hyllar Ayrton Senna med särskild målning för Monacos Grand Prix

Året som markerar 30-årsdagen av Ayrton Sennas död präglas av en rad hyllningar till den evige racingidolen. Den här gången kommer McLaren, Formel 1-stallet som Senna körde för, att använda en speciell målning inspirerad av Senna för Monacos Grand Prix.


Polícia apreende carros Fiat por uso indevido da bandeira italiana

A polícia italiana apreendeu mais de cem carros Fiat Topolino na cidade portuária de Livorno, na costa oeste da Toscana, devido à presença indevida da bandeira italiana nos veículos, que são fabricados no Marrocos.