MARC MARQUEZ OG DUCATI-HYPOTESEN: PAOLO CIABATTI TALER UD

Et rungende farveskift, som ikke vil finde sted.

Marc Marquez har været igennem en decideret kompliceret sæson, både på grund af de fysiske problemer, der har plaget ham de seneste år, og på grund af det fald i præstationerne, som Honda har gennemgået i MotoGP, mens Ducati samtidig er vokset. Derfor har der været snak om et muligt skifte af catalaneren til Borgo Panigale, hvilket Paolo Ciabatti dog afviste uden at tage bladet fra munden.

"Vi taler om en fantastisk kører," sagde Ciabatti i et interview på Instagram til Tony Vaccarella. "Men man skal huske på, at Marc Marquez er 5-6 år ældre end de kørere, vi har. Og vi foretrækker at fokusere på dem, der er vokset op med Ducati og stadig gør det."

Borgo Panigale-fabrikken har i mellemtiden budt velkommen til Alex Marquez, som skal køre for Team Gresini. Ciabatti afviste dog, at denne plan også kunne omfatte en fremtidig overførsel af hans bror. "Marc og Alex bor sammen og deler en masse. Jeg er sikker på, at Marc vil spørge sin bror, hvordan han har det, men vi følger forskellige projekter," forklarede Ducati-sportsdirektøren.

2023-01-23T08:42:16Z dg43tfdfdgfd