Biler 

Trending:


Verdens mest kraftfulde SUV'er, fem bæster, der kan køre over 300 km/t

Utrolig kraft og super sportsvognspræstationer på trods af en vægt på over to tons. I de seneste år har vi set, hvordan producenter med sportsligt DNA som Lamborghini og Maserati (og Ferrari Purosangue) også er gået ind i SUV-segmentet med fantastiske modeller til en god pris og ydeevne, der kan klare sig i forhold til de sportslige fuldblodsmaskiner. Men hvilke er de hurtigste SUV'er i verden? I 2022 er der en hel del af dem. Denne type bil har trods alt i stigende grad fået en førende rolle i bilsektoren, som folk elsker på grund af pladsen om bord, den høje kørsel og følelsen af sikkerhed.


Lamborghini Aventador SVJ styrter ind i en Mazda, slutningen er tragisk

En Lamborghini Aventador SVJ brændte efter en tragisk ulykke i Storbritannien, hændelsen fandt sted den 25. august 2022. En brændende ulykke nær Manchester i England efterlod to kvæstede, efter at en Lamborghini Aventador SVJ var stødt sammen med en Mazda CX-5, rapporterer landets Daily Mail. Videooptagelser fra pendlere viser den dyre superbil i flammer, mens redningstjenesterne kæmper for at begrænse den voldsomme brand. I ulykken var Lord Aleem, iværksætter og kendt influencer på Instagram, involveret.


Jeep sætter barsk kurs mod strøm

Jeep har i dag ikke en eneste elbil – kun nogle plugin-hybrider – men inden for tre år vil offroad-mærket have fire rene elbiler. Og senest i 2030 vil Jeep ikke sælge andet end elbiler i Europa. I USA begrænses ambitionen til 50 procent til den tid. I en bemærkelsesværdig offensiv viser Jeep nu tre af de fire første elbiler. I Danmark er den første og langt mest interessante den lille Avenger, som ventes klar til levering allerede i foråret...


Aito M5 EV, Huaweis første 100 % elektriske bil

Den hedder Aito M5 EV og er resultatet af et samarbejde mellem det kinesiske smartphonefirma Huawei og bilfirmaet Seres. Aito-mærket debuterede tidligere i år, da de to virksomheder præsenterede Aito M5 Plug-in, en elektrisk SUV med en drivlinje bestående af en forbrændingsmotor og en elmotor. Den, der blev offentliggjort for et par dage siden, er imidlertid en helt elektrisk bil, der deler meget af rygraden med plug-in-versionen, selv om Huawei har gjort mere arbejde i M5 EV. Aito M5 EV vil blive sat til salg i Kina ved årets udgang.


Transport af en yacht: hvilken risiko denne manøvre udgør

Ved ekstraordinær transport forstås den type godstransport ad vej, som overskrider de grænser for sporvidde, masse eller sikkerhed, der er fastsat i vejreglerne. Ekstraordinære transporter er kendetegnet ved deres størrelse og/eller masse og kan skyldes selve køretøjets egenskaber (ekstraordinært køretøj) eller lastens egenskaber (udragende eller så tungt, at den overskrider de fastsatte kategorigrænser, når den er fuldt lastet).


Fascinationen af gamle biler (herunder F1): billeder fra den spektakulære Autolook-uge

Vintagebiler og F1-, rally- og endurancemodeller udstilles i Torino.


Maserati MC20 ubegrænset kraft i Novitec-versionen

Maserati MC20, der præsenteres i efteråret 2020, er en af de mest attraktive biler i trefors-bilproducentens sortiment takket være dens ydeevne på højeste niveau. Det ekstra touch blev leveret af Novitec, som foretog ændringer på Maserati MC20 både aerodynamisk og motormæssigt.


Denne Golf R kan ikke være styrtet ned, hvad skete der?

Den kraftige Volkswagen-bil blev filmet med en telefon af føreren af en bil og kørte ned ad gaden med tagdækslet fuldstændig smadret i


Zeekr 009, den elektriske bil med rekordhøj rækkevidde

CATL og ZEEKR annoncerede i fællesskab ZEEKR som det første bilmærke, der skal drives af masseproducerede Qilin-batterier. Zeekr 009 bliver verdens første bil med Qilin indeni, og ZEEKR 001 bliver verdens første model udstyret med Qilin-batterier med en rækkevidde på 1.000 km. De to virksomheder har indgået et femårigt strategisk partnerskab og er på grundlag af et tæt samarbejde blevet enige om at styrke samspillet mellem udbud og efterspørgsel for at fremme de teknologiske fremskridt i den nye energiindustri. Qilin-batterierne er baseret på CATL's tredje generation af CTP-teknologi. Med en rekordhøj volumenudnyttelsesgrad på 72 % og en energitæthed på op til 255 Wh/kg opnår den verdens hidtil højeste grad af systemintegration og giver en rækkevidde på over 1.000 km.


På opdagelse i de smukkeste Ferrarier i historien

Det er meget svært at vælge mellem de Ferrari-modeller, der har fået hele verden til at drømme siden 1948. Når der skal foretages en rangordning, kan der analyseres mange parametre. Du kan vælge objektive parametre som kraft og hastighed eller andre typisk subjektive parametre som f.eks. skønhed. Vi vil forsøge at vælge blandt de mest ikoniske modeller i det italienske mærkes historie.


GranTurismO, et 600 hk turboladet bæst klar til at bide i asfalten

Automobili Maggiore, en toscansk virksomhed med hovedsæde i Forte dei Marmi (Italien), afslørede sit andet projekt, GranTurismO, i forbindelse med "Concours of Elegance", den mest royale internationale bilbegivenhed dedikeret til verdens smukkeste og mest sjældne biler, som finder sted fra den 2. til 4. september i de luksuriøse omgivelser af Hampton Court Palace i Storbritannien. Automobili Maggiore forvandler klassiske biler til unikke genstande. Denne proces kaldes Restomod: Den originale stil af en ikonisk bil fra fortiden bevares intakt både udvendigt og indvendigt, mens der foretages ændringer af detaljer og mekanik for at udstyre køretøjet med nutidens teknologi og alle de sikkerhedssystemer, der er nødvendige for at køre på vejen, og motoren, bremserne og trimmerne opgraderes.


Uranaktier: 5 største uranproducerende virksomheder i verden.

Uranlagre: 5 største uranproducerende virksomheder i verden. Listens ydeevne beregnes efter en lige vægtet metode.


Volkswagen Golf R er endnu mere kraftfuld med 20th Anniversary Edition

VW Golf R 20th Anniversary Edition er baseret på den nyeste generation af Golf R, som anvender Volkswagens avancerede MQB-chassis og den 315 hestekræfter stærke EA888 evo4 TSI-motor med turbolader med EA888 evo4-turbomotor. 20th Anniversary Edition, der er unik for det nordamerikanske marked, fås med enten en 6-trins manuel eller 7-trins DSG dobbeltkoblingsautomat med dobbeltkoblingsgearkasse. Takket være den Emotion Start-funktion, der kan vælges af føreren, kan Golf køre op til 2.500 omdrejninger pr. minut for at opnå en virkelig aggressiv lyd. Nogle eksklusive detaljer om kroppen. Standard på 20 Years er 19-tommer Estoril alufælge med sorte og blå indsatser og en spoiler, der yderligere forbedrer bilens aerodynamiske side.


De 15 sejeste konceptbiler, vi nogensinde har set

Mange biler når aldrig længere end til konceptstadiet, men nogle ender på landevejen – eller i det mindste racerbanen. Det er fremtidens biler med det sidste nye i teknologi, materialer og design, samlet i én fantastisk pakke. Her er 15 af de sejeste konceptbiler og prototyper, vi nogensinde har set.


Mitsubishi tilbage med lidt hjælp fra sine venner

Det ligner da…. Ja, absolut. Mitsubishi kan ikke skjule, at mærkets nye ASX er en 99,9 procent kopi af Renault Captur – hvilket ikke er noget dårligt udgangspunkt. Reelt er det kun logo for og bag og på rattet, der adskiller ASX fra Captur. Mitsubishi besluttede i 2020 at droppe Europa, men kort efter den annoncering indgik det japanske mærke en samarbejdsaftale med sin franske alliancevenner om, at Renault ret hurtigt skulle levere versioner af...


Cupra lancerer sin elektriske yacht, og den er inspireret af Formentor

Cupra er ikke kun bæredygtig ydeevne, men også stil, og fortsætter med at vokse med det formål at skabe et univers af spændende oplevelser.


Ikonisk sportsvogn vrinsker med benzin

Det bliver mere og mere sjældent. Men Ford tør og kan og lancerer nu en helt ny udgave af den klassiske sportsvogn Mustang. Og trods tidens fokus på elektrificering er også den nyeste Mustang (absolut ikke at forveksle med Mustang Mach-E!) en ærke-klassisk benzinbil uden nogen form for elektrificering. Den har sågar V8-motor i topudgaverne. Syvende generation af Mustang er netop præsenteret i USA, både som coupé og cabriolet. De kommer på gaden...


Lamborghini Huracan på flugt, men dens afslutning er deprimerende

Lamborghini Huracan kører galt på flugt fra politiet. Biljagten i høj fart fandt sted i Sydney sidste weekend. Ifølge New South Wales (NSW) Traffic and Highway Patrol Command kørte ejeren af Lambo'en med over 150 km/t i en zone med en hastighedsbegrænsning på 70 km/t. Politiet i New Zealand rapporterede, at Lamborghinien ikke stoppede ved stopskiltet fra den forfølgende patruljevogn, og at føreren i stedet øgede sin hastighed til 210 km/t. På trods af den store fordel i forhold til patruljevognen, en Chrysler 300, der var på jagt, førte den mistænktes manglende talent til en kollision med to andre bilister.


De 5 billigste plug-in hybridbiler på markedet

Elektrisk ja, men med hjælp fra en endotermisk motor, så man ikke behøver at være bange for at løbe tør for strøm. Plug-in-hybridkøretøjer er de køretøjer, der er mest i betragtning på grund af brændstofbesparelser og adgang til incitamenter. I betragtning af at de fleste plug-in-hybridmodeller ligger i CO2-området 20-60 g/km, skal man huske på, at for disse biler kan den faktiske pris med incitamenter reduceres fra mindst 2 000 euro ved køb uden skrotning til 4 000 euro med skrotning, hvilket bliver 3 000 og 6 000 for biler med en ISEE på under 30 000 euro.


Purosangue, den første Ferrari SUV, er en 725 hk stærk ildkugle

Efter en meget lang ventetid præsenterer Ferrari Purosangue. Den første SUV i Cavallino's historie. Strømlinet front, skulpturelle flanker, veldefineret kabine, fire døre og fire rigtige sæder om bord, et rummeligt bagagerum og endda mulighed for at klappe sæderne ned. De er alle drevet af den meget klassiske Ferrari V12-motor med naturlig indsugning, der kan yde 725 hk, og som er monteret midt foran på en 4x4-arkitektur med variabelt forhold. Med en længde på 497 cm, en bredde på 203 cm og en højde på 159 cm har Ferrari Purosangue hidtil usete proportioner for en Ferrari med muskuløse og snoede former, der ikke desto mindre tydeligt minder om det arbejde, der blev udført af stilcentret i Maranello, der blev ledet af Flavio Manzoni.


Virksomheder, der udvikler eller investerer i ladestationer til elbiler.

Elbiler ses af mange som fremtidens transport. Men ladestandere er et must for at matche elbilselskabernes og deres køberes ambitioner. Heldigvis er der en lang række ev-opladningsvirksomheder, der skaber bølger på markedet Virksomheder inden for denne liste udvikler og investerer i opladning af elbilerne. Denne listes ydeevne beregnes på en lige vægtet metode.


F1, první fotografie Charlese Leclerca v Monze

Monacký jezdec udělá vše pro to, aby snížil náskok Maxe Verstappena. Foto: Cristian Lovati


Elektriske superbiler, de 5 mest kraftfulde og svære at købe

Elektriske superbiler og hyperbiler er et forholdsvis nyt fænomen, som stadig er knyttet til eksklusive, meget dyre biler, der produceres i et par dusin enheder til velhavende fartentusiaster med nul emission. Vi taler om en niche af batteridrevne sportsvogne, som finder deres absolutte stamfader i Rimac Concept One fra 2011, men som har en slags forfader i Tesla Roadster fra 2006. Der er tale om prestigefyldte og futuristiske coupéer, der når op på og overstiger to tusind hestekræfter, som har en brændende acceleration i størrelsesordenen to sekunder fra 0 til 100 km/t og priser på over en million euro. For at finde ud af mere om denne forgyldte verden af millionærernes elbiler vil vi gerne sammen med dig finde ud af, hvilke af de fem dyreste elbiler i verden der allerede er til salg, for at lære mere om deres ekstraordinære ydeevne.


Ferrari terčem útoků na sociálních sítích: déšť memů na žlutou livrej

Konkrétní barevné provedení vyvolalo na sociálních sítích smíšené reakce.


Vil Lidar forblive centreret i fremtiden for autonom kørsel? Få mere at vide om virksomheder, der udvikler Lidar-teknologien.

LiDAR (Light Detection and Ranging) bruger laser til at gengive verden i 3D. Det har været et væsentligt element i at lave selvkørende biler. For nylig meddelte Tesla, at det ikke længere ville bruge denne teknologi i sine biler og stillede spørgsmålstegn ved sin "smartness". Det er endnu ikke fastslået, om denne teknologi fortsat er afgørende for autonom kørsel, men for dem, der satser til fordel for den, har vi samlet de virksomheder, der...


Fra gade til lejlighed i ét træk, billiften er en realitet

Bentley præsenterer en sofistikeret billift kaldet Dezervator, der skal transportere biler ind i de flade garager i den 61 etager høje luksuslejlighedsbygning i Miami. Bentley Residences elevatorer kan køre en bil op til den øverste etage i denne 228 meter høje bygning, hvilket giver en hidtil uset oplevelse for beboerne. Den Crewe-baserede virksomhed har dog ikke specificeret, om fremtidige ejere vil have ret til at parkere biler fra andre producenter "i skyerne".


Ferrari 488 svinger uden grund, og slutningen er tragisk

Utrolig ulykke med en Ferrari 488 Pista. Ferrari 488 Pista er udstyret med den kraftigste V8-motor i Maranellos historie og bringer det højeste niveau af teknologioverførsel fra racerverdenen til en landevejsbil, som navnet vidner om, en direkte hyldest til Ferraris uforlignelige historie på dette område. Ferrari 488 Pista overfører den erfaring, som 488 Challenge og 488 GTE har opnået på baner rundt om i verden, til vejen.


1964 Mustang Cabriolet 'Caged', den mest vellykkede restomod nogensinde!

Den amerikanske karrosseribygger Ringbrothers har netop fået fingrene i en smuk Mustang Cabriolet fra 1960'erne, dette er resultatet


15 tips til at vedligeholde din bil, så den holder længere

Ingen kan lide, at deres ejendele bliver slidt, hvad enten det er et højt elsket stykke tøj, dine favoritsko eller den lænestol, du altid helst sidder i. Derfor ender mange med at bruge tingene så lidt som muligt for at undgå det uundgåelige. Men når det gælder biler, er det så en god idé at undgå at bruge dem for at få dem til at holde længere? Det er der delte meninger om. Mange hævder, at du holder motoren i god stand ved at køre ofte, mens en bil, der sjældent bliver brugt, får alle mulige problemer. Omvendt siger logikken, at så komplekst et stykke mekanik, der har en begrænset levetid, holder længere, hvis man bruger det knap så tit. Begge synspunkter har noget på sig, så lad os skille myterne fra kendsgerningerne. Her er 15 tips til at få din bil til at holde så længe som muligt, især hvis ikke du kører meget i den.


Ny Mini 20 Years Edition, en meget speciel og farverig udgave

Mini har i de seneste timer annonceret lanceringen af Mini 20 Years Edition i USA for at fejre mærkets 20 års jubilæum i USA. Specialudgaven produceres som Mini Cooper S Hardtop firedørs model år 2023 og kommer til de amerikanske forhandlere i denne måned med en listepris på 36.315 dollars (36.962 euro). Den nye Mini 20 Years Edition fås i tre farver: Chili Red, Pepper White og Island Blue. Disse tre farver repræsenterer de centrale elementer i det amerikanske og britiske flag, en perfekt måde at mindes 20 år i Amerika på.


Spar på dråberne - vi har samlet fem gode pendlerbiler

Det er på tide at spænde livremmen ind. Gas, el, benzin og diesel er hamrende dyrt - vi finder fem pendlerbiler, der sparer på de dyre dråber.


Vil solid state-batterier transformere EV-industrien? Her er de bedste virksomheder at holde øje med.

Et centralt spørgsmål for elbilindustrien er, om solid state-batterier bliver den nye norm. Solid state-batterier er mindre, lettere og kan være mere effektive end traditionelle lithium-ion-batterier, og de har potentialet til radikalt at transformere EV-markedet. Mange store bilproducenter investerer allerede kraftigt i solid state batteriteknologi. Af disse grunde kan investeringer i solid state-batteriteknologi betale sig pænt i de kommende...


Kia EV9 elektrisk SUV, de sidste billeder afsløret

Kolesas grafiske udarbejdelse viser, hvordan den nye koreanske elektriske SUV kommer til at se ud.Kolesas renderingsbilleder viser en model, der ser ud til at være meget tæt på, hvordan den kommer til at se ud i den endelige produktion. Sammenlignet med konceptet bør kroppens proportioner og form være lidt anderledes end i konceptet. Forruden vil være mere skrå forrude og have et større bagudhæng. Foran kan den mest indlysende forskel være forlygterne, som er mere traditionelle, og generelt vil der være nogle stikord hentet fra den store Telluride SUV.


Dodge har den første elektriske superbil med udstødningssystem og manuel gearkasse

Dodge Charger Daytona SRT Concept er fremtidens elektriske muskelbil. Det amerikanske koncept har en styling, der er inspireret af Charger fra 1960'erne, og et "udstødningssystem", der udsender en lyd på op til 126 dB. Det unikke system udsender lyden gennem en forstærker og et tuningkammer, der er placeret bag på køretøjet. I praksis er det en lyddæmper, der ikke tjener til at reducere støjen, men til at forstærke den. Og det er den anden perle i Charger Daytona SRT Concept: I modsætning til andre elbiler tilbyder Dodge-mærkets eRupt flertrins gearkasse med elektromekanisk gearkasse gearskiftepunkter, der er karakteristiske for en normal gearkasse, hvilket giver skuldrene ned i sæderne i ægte Dodge-stil.


En Pagani Zonda er ødelagt, virkningen er virkelig katastrofal

En bilulykke på de kroatiske veje med en Pagani Zonda, hvis højre side blev fuldstændig ødelagt, viser, at en Ferrari og en Porsche også var på stedet for kollisionen. Det var sandsynligvis en lille samling af superbiler. De kørte efter hinanden på en ret smal vej, og på et tidspunkt skred Pagani Zonda HP Barchetta'en ud og ramte en bil, der kom fra den modsatte vejbane. Sammenstødet var voldsomt, og superbilen til en værdi af 17 millioner euro blev hårdt beskadiget.


Moto Guzzi og Marina Militare præsenterer den begrænsede udgave af V100 Mandello Mandello Aviazione Navale

MOTO GUZZI OG FLÅDEN FEJRER OM BORD PÅ HANGARSKIBET CAVOUR DET DYBE BÅND, DER FORENER DEM, BEGYNDENDE MED ØRNE-SYMBOLET Til lejligheden afsløres en verdenspremiere af V100 Mandello Aviazione Navale i et begrænset oplag på 1913 nummererede eksemplarer. En unik bemaling, inspireret af F-35B-jagere, og masser af teknologi til den mest markante version af V100-serien, den seneste tilføjelse til Moto Guzzi-familien.


Er grafen det næste revolutionerende materiale til bilbatterier? Top grafenaktier at se i 2022.

Grafen har fundet stigende anvendelse i en række brancher, herunder elektronik og batteriudvikling. Tematiske investorer kan være interesserede i at få en vis eksponering for grafen på grund af dets høje vækstpotentiale. Virksomheder inden for denne liste har investeret i at udvikle grafen og anvende det på forskellige områder. Listens ydeevne beregnes efter en lige vægtet metode.


Aston Martin DBR22, den tidløse 750 hk one-off!

Uden tag, med to sæder og en kraftig V12 under motorhjelmen er den klar til Monterey Car Week


Lunar Cruiser er sensationel, prototype af måneskib vil huse mennesket

JAXA (Japan Aerospace Agency) og Toyota Motor Corporation har for nylig offentliggjort navnet på det trykregulerede månefartøj, som de forsker i fællesskab. Den vil blive kaldt "LUNAR CRUISER". Køretøjet vil anvende teknologier med brændselscelle-elektromotor. Kaldenavnet LUNAR CRUISER blev valgt som en reference til Toyota Land Cruiser, som offentligheden kender og som er synonymt med kvalitet, holdbarhed og pålidelighed. Det særlige ved Lunar Cruiser er, at den er udstyret med en levende celle: Den er med andre ord ikke et radiostyret køretøj, men har sin egen besætning om bord.


Disse vigtige ting bør du have i din bil

Nogle af os tilbringer meget tid i vores biler. Der er ikke kun tale om køretøjer, der tager os fra et sted til et andet, men en væsentlig del af vores liv, som vi er nødt til at passe godt på. Der er en række vigtige ting, som alle bør opbevare i deres biler. Nogle af disse er ret almindelige, og du har dem måske allerede, men andre har du sandsynligvis aldrig tænkt over. Det er altid godt at være forberedt, så vi har udarbejdet en liste over obligatoriske ting, du skal opbevare i dit køretøj. Klik videre i galleriet og se, om du mangler nogle af disse vigtige ting i din bil.


Inflationsreduktionslov sætter afgift på markedet for elektriske køretøjer! Her er de bedste EV-vindende aktier at overveje.

Inflationsreduktionsloven passerede senatet blandt rasende debatter om, hvad det faktisk bringer til forbrugerne og økonomien. Ikke desto mindre vil det være gode nyheder for EV-producenter, da det giver $ 7,500 skattefradrag for elbiler, der begynder i 2023 i et årti! Dette vil oplade en allerede varm EV-sektor endnu mere. Med traditionelle bilproducenter som Ford og General Motors, der går ind i kampen om de bedste elbiler, kan det være en...


De smukke MotoGp paddock-piger: billederne

Billedmodeller inden for motorsport dukkede først op i slutningen af 1960'erne.


Denne Corvette C8 Stingray var ikke særlig heldig

En uheldig manøvre for ejeren af denne C8 Stingray Corvette. Den ottende generation af Corvette er lav, aggressiv og "spids" og er en bil, der ikke går ubemærket hen, især ikke i sine klareste farver. Men heller ikke denne, der blev fanget i en parkeringsbås, gik ubemærket hen. Chevrolet C8 Stingray drives af en mægtig motor af den gamle skole, den 6,2-liters Small Block V-8 LT2 med naturlig indsugning, som yder 482 hk og et drejningsmoment på 613 Nm (motoren er godkendt til at opfylde Euro 6d-standarden) og er koblet til en otte-trins automatgearkasse med dobbeltkobling.


R5 Turbo 3E: Renaults elektriske "showbil" er født til drifting

Drify i elektrisk? Hvorfor ikke. Det er det erklærede mål med udstillingsbilen R5 Turbo 3E. Forud for den officielle ankomst af den batteridrevne Renault 5, der er planlagt til 2024, og på 50-årsdagen for forgængerens debut præsenterer R5 Turbo 3E. Forpremieren er planlagt til at finde sted som en del af Chantilly Arts et Elagance 2022 Concours d'Elegance den 25. september. Initialerne R5 Turbo 3E er en hyldest til de mest legendariske sportsversioner fra fortiden, Renault 5 Turbo og Turbo 2. R5 Turbo 3E er designet til ydeevne og bane og er en elektrisk bil med baghjulstræk, der er ideel til drifting.


Ferrari kører galt i fuld fart og ødelægger to limousiner

Denne Ferrari ødelægger to limousiner, der er parkeret i vejkanten, og forårsager uoverskuelige skader på sig selv og de parkerede biler.


Viritech Apricale, hyperbilen med 1.000 brintdrevne hk

Denne hyperbil er udviklet af det britiske firma, hvis navn den bærer, og designet af Pininfarina, og kan tilbyde samme effekt, vægt og rækkevidde som en forbrændingsmotor.


Svindler forsøgte at fuppe privat bilsælger midt om natten

Klokken var 21.30, da Anders Boye Andersen var på vej hjem til Aabenraa. Han havde modtaget en del beskeder efter at have sat sin VW Polo 1.4 fra 2004 til salg for 15.000 kr. En særlig interesseret, der kaldte sig Leon Ramic, havde skrevet mange gange. Han havde kørt et rådyr ned og skulle straks bruge en bil for at køre sine børn i skole næste dag, lød det. De blev enige om en pris på 13.000 kr., og Leon tog den overkommelige tur fra Silkegade...


Ny Mustang Dark Horse, en opgraderet V8 til at komme tilbage på sporet

Ved siden af den nye Mustang GT debuterer den nye Mustang Dark Horse, som er resultatet af Fords innovation og engagement i motorsport og det ultimative udtryk for ydeevne. Mustang Dark Horse er blevet udviklet på baggrund af den nye generations atletiske karakter, slanke design og digitale oplevelser for at blive den mest avancerede og præcise Mustang nogensinde til banebrug. Hjertet i den nye Mustang Dark Horse er en opgraderet version af fjerde generation af V8-motoren, der er udstyret med nye knastaksler og en særlig Dark Horse-kalibrering. Det nye indsugningsdesign bruger et dobbelt spjældhus til at føre dobbelt så meget luft ind i motoren for at opnå maksimal ydelse. Dark Horse er udstyret med en 6-trins TREMEC-gearkasse med 6 gear og en 3D-printet titanium-skiftknap, der udelukkende fås til denne model. Mustang Dark Horse kan også vælges med en automatgearkasse med ratmonterede pedaler.


Tesla i problemer igen, biler bremser pludseligt

Gruppesøgsmål mod Tesla anlagt af en californisk ejer af en Tesla Model 3. Søgsmålet vedrører et problem, der er fundet på Tesla'en, og som er ekstremt farligt. Bilen aktiverede pludselig den automatiske nødbremsning, selv om der ikke var nogen forhindring. Brugeren kaldte denne fejlfunktion for et "skræmmende og farligt mareridt". Gruppesøgsmålet kommer samtidig med sultestrejken i Norge mod producenten, som faktisk varede mindre end 24 timer. Denne gang drejer det sig om den californiske producents teknologi til autonom kørsel, kendt som Autopilot eller Tesla Full-Self Driving, og om automatisk nødbremsning.


5 EV-ladestationsaktier til langsigtede investorer, da branchen fortsætter med at udvikle sig hurtigt.

Mange transporteksperter ser elbiler som fremtidens vej. En hindring for udbredt vedtagelse er manglen på ladestationer. For at elbiler kan blive den nye norm, skal der være en infrastruktur på plads til at understøtte dem. Det betyder en betydelig investering i ladestandere, som mange ser som en mulighed. Efterspørgslen efter elbiler forventes at vokse betydeligt i de kommende år, og de, der investerer i ladestationslagre nu, kan se sunde...