AMERIKANSKE BETJENTE STOPPER KøRETøJ, DER LIGNER ET RUMSKIB På MOTORVEJEN

Amerikanske betjente stopper køretøj, der ligner et rumskib på motorvejen (Facebook / Crawford County Sheriff’s Office, Missouri)

Betjente fra Crawford County i Missouri, USA, stoppede et usædvanligt køretøj, der lignede mere et rumskib, under en trafikstopp på motorvejen.

Bilen, der var på vej til en festival i Roswell, New Mexico, blev stoppet for en vognbaneovertrædelse og for at have en udløbet nummerplade fra Indiana. Vice Sheriff Major Adam Carnal forklarede, at på grund af vinden og trafikken på motorvejen samt køretøjets størrelse og aerodynamik var føreren opmærksom på de potentielle overtrædelser.

Amerikanske betjente stopper køretøj, der ligner et rumskib på motorvejen (Facebook / Crawford County Sheriff’s Office, Missouri)

På trods af dette modtog føreren kun en skriftlig advarsel, og betjentene benyttede lejligheden til at tage billeder af det usædvanlige køretøj, som blev delt i et humoristisk opslag på sociale medier.

Facebook-opslaget genererede tusindvis af reaktioner, hvor mange brugere kommenterede den sjældne oplevelse og politiafdelingens gode humør.

Kilde: New York Post

Billeder: Gengivelse Facebook – Crawford County Sheriff’s Office, Missouri | Dette indhold blev skabt med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionsteamet.

2024-07-03T22:53:01Z dg43tfdfdgfd