BUGATTI AFKLARER FALSKE PåSTANDE OM, AT ZELENSKYS KONE HAVDE KøBT EN TOURBILLON

For nylig opstod der falske påstande om, at Olena Zelensky, kone til den ukrainske præsident Volodymyr Zelensky, havde købt en Bugatti Tourbillon hos Bugatti Paris.

+ Kvinde advarer om mulige helbredsproblemer forårsaget af brug af Tesla-biler

Denne historie blev spredt af en russisk statslig nyhedsside og senere udbredt af RIA Novosti. Imidlertid benægtede forhandleren selv kraftigt disse oplysninger og påpegede åbenlyse inkonsistenser og forældede forfalskede dokumenter.

“Groupe Car Lovers benægter kategorisk eksistensen af denne transaktion og dermed eksistensen af denne faktura. Ikke kun mangler obligatoriske juridiske erklæringer i fakturaen, men også køretøjets pris er forkert, prisernes og beskrivelsernes nøjagtighed er inkonsekvente, den grafiske charter er forældet, og Groupe Car Lovers ville aldrig have tilladt offentliggørelsen af et sådant dokument,” udtalte den officielle pressemeddelelse.

Dette incident sker midt i en krigssituation mellem Ukraine og Rusland, hvilket afspejler den fortsatte brug af propaganda til at destabilisere og påvirke offentlige opfattelser.

Dette indhold blev skabt med hjælp fra AI.

2024-07-05T15:54:45Z dg43tfdfdgfd