CATERHAM SKABER FUSION MELLEM BIL OG HELIKOPTER MED SEVEN 360R I SAMARBEJDE MED ROYAL AIR FORCE

Har du nogensinde forestillet dig, hvad der sker, når man kombinerer en bil med en helikopter? Caterham Cars har svaret med Seven 360R, skabt af dele fra en Puma HC2 helikopter fra Royal Air Force (RAF).

+ Schumachers sikkerhedsvagt er blevet anholdt for at afpresse med private fotos af den tidligere pilot

Dette projekt, udviklet af den britiske producent i samarbejde med Royal Air Force, bruger komponenter fra den pensionerede XW232, der har tjent siden 1972, til at indsamle midler til Mission Motorsport og RAF Benevolent Fund.

Caterham Seven 360R har paneler lavet af aluminiumskarosseri fra Puma, herunder udløsningshåndtaget fra bagvæggen. Derudover er 360R’s chassis malet for at matche flyets oprindelige finish.

Indvendigt er dørene foret med akustisk isolering fra Puma, ligesom den centrale tunnel og kulfiber sæder. Instrumentbrættet har en mat sort finish med genanvendt militært udstyr og en helikopter navigationsur som centrepiece.

Denne specielle bil vil blive udstillet i Military Village ved British Grand Prix denne weekend og derefter blive solgt på auktion af Collection Cars med det formål at indsamle over $128.000 til velgørenhed.

Kilde: Car Magazine

Fotos: Reproduktion Facebook – Caterham | Dette indhold blev oprettet med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionen.

2024-07-07T13:17:20Z dg43tfdfdgfd