CHEF AFSLøRER PLANER FOR PRODUKTION AF CADILLACS “HYPERBIL”

Chef afslører planer for produktion af Cadillacs “hyperbil” (Foto: Divulgação/Cadillac)

I et nyligt interview afslørede Mike Simcoe, vicepræsident for global design hos General Motors, planerne for produktionen af en Cadillac “hyperbil”.

+ Se de 10 mest solgte custom-motorcykler i 2024

+ Video viser Su-30MKI jagerfly, der styrtede ned i Indien

Selvom han afslørede planerne for produktionen af “hyperbilen”, bekræftede han ikke, om modellen faktisk var under udvikling. “Kunne vi bygge en? Ja. Ville vi gerne? Ja. Bygger vi en? Det ville være at afsløre for meget,” sagde Simcoe i en samtale med australske medier.

Da han blev spurgt, om der ville være fremtidige varianter af Blackwing, en af Cadillacs højtydende modeller, der konkurrerer med BMW’s M3 og M5, sagde Simcoe, at præstation er en del af Cadillacs brandværdi og indrømmede, at det ville være “dumt at ignorere det”.

En hyperbil ville være en stor afvigelse fra normen for Cadillac, men det er ikke helt uden fortilfælde. Cadillac legede også med ideen ved årtusindskiftet og afslørede Cien-konceptet i 2002. Cien havde en midtmonteret V-12-motor, men kom aldrig i produktion.

(Foto: Divulgação/Cadillac)

Det er værd at huske, at Cadillac i november sidste år forsøgte at komme ind i Formel 1 i partnerskab med Andretti Global, men det første bud blev afvist af arrangørerne. Dette efterlod stadig døren åben for en Andretti/Cadillac-indtræden i 2028, afhængigt af om Cadillac udvikler sin egen kraftenhed inden da.

Formel 1 er ikke det eneste mesterskab, som Cadillac har investeret i. Det amerikanske bilmærke har opnået en vis succes i Hypercar World Endurance Championship, hvor de konkurrerer mod Porsche, Toyota, Ferrari, BMW og andre, efter deres samlede sejr i 2023 SportsCar Championship.

Dette indhold blev oprettet med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionsteamet.

2024-06-06T20:34:29Z dg43tfdfdgfd