DAVID VAR På HåNDBOLDTUR I SVERIGE: HAVDE ALDRIG FORESTILLET SIG DET SYN, DER VENTEDE HAM VED SIN BIL

Over weekenden deltog 44-årige David Coll og hans familie i en håndboldturnering i Göteborg, Sverige.

Fundamentet var lagt for en hyggelig sportsweekend, men hyggen skulle hurtigt vise sig at blive afløst af frustration.

Læs også

Bliver det 5.000 kroner dyrere resten af året: Alle forbrugere vil modtage en besked

David og hans kone havde parkeret deres Tesla Model Y udenfor på en parkeringsplads nær det lejlighedskompleks, hvor de boede, som var uden kameraovervågning.

Fredag morgen stod bilen stadig der stadig som den skulle, men om eftermiddagen var hjulene væk.

Det norske blad VG modtog et tip om en norsk Tesla uden hjul, og kontaktede derefter den norske familiefar med nyheden.

I første omgang troede han, at det var en dårlig spøg, men han indså hurtigt den ubehagelige virkelighed. "Jeg troede, det bare var noget pjat," sagde Coll til VG, "men da jeg hørte, at der var en Tesla model Y i Göteborg, måtte jeg tjekke. Det føltes lidt uvirkeligt, men det var desværre sandt."

Tyvene havde fjernet hjulene på en måde, der forårsagede betydelige skader på bilen. "Tyvene har ikke løftet den pænt op med en buk under. De har lige smidt en garagedonkraft i midten af bilen," fortæller Coll, mens han beskriver de grimme skader under bilen.

Hele episoden har betydet, at Coll har skullet bruge meget tid på at få forsikringssagen ordnet og kontakte politi og bjærgningstjenester, hvilket har taget tid væk fra hans planlagte deltagelse i håndboldturneringen.

Du kan se billederne af den hjul-løse Tesla her.

Tyveri af reservedele er blevet populært

I de seneste måneder har der været flere lignende hændelser, hvor dyrt udstyr og interiør er blevet stjålet fra parkerede biler, hvorfor hændelsen her altså ikke står alene.

Der bliver nu kastet lys over en voksende tendens med målrettede tyverier af bildele, hvilket rejser bekymringer om sikkerheden for bilister i udlandet såvel som i Danmark.

Også i Danmark har vi nemlig set, at især sidespejle på dyrere biler har været i høj kurs, hvorfor man gør klogt i at parkere sin bil et sted, der gør det sværere for tyvene at operere.

Læs også

2024-07-07T15:39:59Z dg43tfdfdgfd