FAR PRESSER SIN SøN TIL AT SæLGE EN KLASSISK CHEVROLET TIL EN VæRDI AF 70.000 DOLLARS, SOM HAN HAR ARVET EFTER SIN BEDSTEFAR, FORDI HAN FINDER BESLUTNINGEN URETFæRDIG

Arv, udover materielle goder, kan også være en måde at videreføre et efterladt arvegods fra kære og føle sig forbundet med dem, der ikke længere er til stede. På den anden side kan det også komplicere familierelationer, især når arven ikke er opdelt ligeligt blandt arvingerne.

+ Piëch Automotive Anuncia Novo Carro Esportivo de Luxo de 1000 cv Para 2028

En far brugte sociale medier til at udtrykke sin frustration over den familie-dilemma, han står overfor. Manden fandt det uretfærdigt, hvordan hans far havde forladt arven til sin søn og de andre børnebørn. Den afdøde efterlod en bil til en af sine børnebørn, der blev vurderet til 70.000 dollars, og kun 4.000 dollars i kontanter til hver af de andre.

Faren specificerede ikke præcist bilens model, men nævnte blot, at det var en “Chevrolet fra 1950’erne”.

Gennem et opslag på Reddit indrømmede han, at han ikke kender de juridiske aspekter af situationen, men han mener ikke, det er fair over for de andre børnebørn. Derfor overvejer den 17-årige drengs far at beholde pengene og presse sin søn til at sælge bilen og dele pengene.

“Min far har aldrig været særlig interesseret i piger. […] Han og min søn var meget tætte. Han efterlod bilen til min søn i sit testamente. De øvrige børnebørn fik hver 4.000 dollars. Bilen er vurderet til over 70.000 dollars. […] Det er åbenlyst uretfærdigt over for hans andre 4 børnebørn. Jeg forstår ikke lovligheden af situationen, fordi den blev efterladt til ham, men han er umyndig. I øjeblikket er bilen tilbageholdt hos min mor. Jeg ved ikke, hvordan jeg kan tvinge ham til at sælge den, men jeg synes, det er det, der bør ske, og pengene kan deles ligeligt mellem børnebørnene. Sådan burde det være. Min søn er meget ked af det; han siger, at bedstefar efterlod bilen til ham, så det er hans bil.”

I kommentarerne til opslaget kritiserede mange faderens handlinger og familiens modstand mod patriarkens sidste ønske og påpegede, at bedstefaderens juridiske dokument og fordeling af hans arv ikke bør ignoreres.

Denne situation illustrerer, hvordan arv kan udløse dybe familie spændinger.

Kilde: BoredPanda

Denne indhold blev skabt med hjælp fra AI.

2024-07-09T16:50:55Z dg43tfdfdgfd