FORD KOMMER MED NY ELBIL D. 10 JULI - SE DEN HER

Ford er klar til at præsentere deres nyeste elbil den 10. juli, og den bliver produceret i Tyskland.

Ligesom Ford Explorer vil den nye model være baseret på Volkswagens MEB-platform, men denne gang er der tale om en sporty crossover, som muligvis vil bære navnet Ford Capri. Det skriver Automotive News Europe.

Den kommende elbil fra Ford skal, ligesom Explorer, samles på fabrikken i Köln.

De to modeller vil have en tæt familiær relation, svarende til forholdet mellem Volkswagen ID.4 SUV’en og ID.5 crossover coupeen.

Det forventes, at den nye Ford elbil vil have en rækkevidde på over 500 kilometer (WLTP) og en motorkraft på 286 hestekræfter.

Læs også

Gemini er kommet til Danmark – Sådan bruger du det

Katastrofalt: Den nye Rejsekort-app sat på pause efter stor fejl

Prismæssigt vil den nye model også ligge i samme kategori som Ford Explorer.

I Danmark starter prisen for Ford Explorer på 340.000 kroner for Long Range-udgaven, som har en imponerende rækkevidde på op til 602 kilometer (WLTP).

Billeder af en camoufleret udgave af den nye "Ford Capri" begyndte at cirkulere allerede i november sidste år.

Selvom Ford endnu ikke har bekræftet navnet, er der mange spekulationer om, at det legendariske Capri-navn vil blive genoplivet.

Den oprindelige Ford Capri blev introduceret i 1968 og var designet af Philip T. Clark, som også var med til at designe Ford Mustang.

Sidste produktionsår for Capri var 1986, og i løbet af denne periode blev der fremstillet over 1,8 millioner eksemplarer.

Fords beslutning om at genoplive et ikonisk navn som Capri med en moderne elbil er et spændende skridt, som kombinerer nostalgi med fremtidens teknologi.

Det bliver interessant at se, hvordan den nye model vil blive modtaget, og om den kan leve op til den arv, som den oprindelige Capri efterlod.

Læs også

Kæmpe fejl: Sikkerhedsekspert kritiserer populær Windows-funktion

Microsoft advarer 70% af alle Windows-brugere: Dette skal du gøre med det samme

Ny farlig malware på udkig efter Windows-computere: Kan styre din computer 100%

2024-06-10T09:33:04Z dg43tfdfdgfd