KVINDE FåR DET SKIDT, NåR HUN KøRER TESLA: DERFOR KAN FLERE OPLEVE DET SAMME

Elle, som lever livet som influencer, hævder, at hendes Tesla har været roden til alt ondt.

Hun hævder, at hun i løbet af den tid, hun havde bilen, blev ramt af ekstrem træthed, skuldersmerter, næseblod, kvalme og hårtab.

"Trætheden kom først, og det blev udelukkende værre med tiden," skriver hun.

Læs også

Kvinde havde 'traumatisk' oplevelse ved sikkerhedskontrollen i lufthavn: Ét spørgsmål fik hende til at stivne

"Jeg ville komme hjem efter at have handlet ind og være nødt til at ligge i sengen i 20 minutter, inden jeg overhovedet kunne læsse bilen af. Det var efter i alt to timers kørsel, så i starten tænkte jeg ikke så meget over det.

"Det var først efter flere lange køreture i min mors bil, hvor intet af det her skete, at man tænkte, at det her bare ikke var normalt."

Selv om det ikke så ud til at blive bedre, så besluttede hun at holde fast i bilen lidt endnu. For det hele kunne have jo været én stor omgang overtro.

Desværre, efter at have kørt i sin Tesla i omtrent et års tid, blev det endnu værre for den kære influencer, som da blev ramt af voldsomme skuldersmerter samt næseblod.

"Jeg har aldrig haft næseblod i hele mit liv, men pludselig havde jeg rødfarvet væv efter at have pudset næse mange gange.

Sågar hævder hun, at hun kort inden at have vinket farvel til sin Tesla, blev ramt af kvalme samt hårtab.

Men måske det ikke lige så meget er Teslas skyld som det er svimmelsvampens.

"Efter at have læst kommentarerne til mit sidste opslag tror jeg, at det er sandsynligt, at der har været skimmelsvamp i bilen."

Siden da har flere og flere mennesker delt deres egne erfaringer med at være blevet dårlige efter at have været i en Tesla eller andre elbiler.

"Jeg kendte et par, der købte en Tesla. Omtrent 6 måneder senere blev manden meget syg - alt sammen tilskriver de deres Tesla."

Derudover har en Reddit-bruger delt et billede af sin Tesla, der viser, at den var overrendt af skimmel, selv om den blot havde stået i hans garage i en måned.

Det skyldes blandt andet, at klimaanlægget er et ideelt udviklingssted for bakterier og skimmel som følge af fugt. Her kan opstå ubehagelige lugte og bilen passagerer kan udvikle allergiske reaktioner.

Læs også

For første gang nogensinde på Roskilde Festival: Gæsterne kan få det helt gratis

2024-07-04T14:27:50Z dg43tfdfdgfd