LæS DET NYE MOTOR FRA 27. MARTS

For 25 år siden kunne man godt prale med, at man havde sneget en brandert hjem, uden at strisserne opdagede det. Så blev promillegrænsen sat ned, og alkoholkulturen ændrede sig, og i dag vil de færreste køre i beruset tilstand – endsige prale med det. I Motor 3/2023 ser vi på denne udvikling – og på om promillen nu skal yderligere ned.

Vi har også talt med flere læger, der er bekymrede for, at ældre bilister ikke længere regelmæssigt skal have tjekket deres køreevne. Lægerne gør det nemlig ikke af egen drift. Reglerne blev ændret i 2017, og vi har undersøgt, om det har ført til flere forvirrede spøgelsesbilister og ulykker, hvor ældre bilister har skylden.

Og så har vi besøgt Danmarks nye attraktion REGAN Vest. Bunkeren skulle beskytte bl.a. politikere og Dronningen i tilfælde af atomkrig. Foreløbig er der ventetid frem til sommer for at komme ned i betondybet – så oplev det først i Motor!

Hent Motors nye app i dag!

Vi har samlet alt det gode fra FDM i én app. Her finder du bilnyheder, Motor som e-magasin og podcasten Frigear. Hent FDM-Motor-appen i App Store eller Google Play.

Læs mere om appen

I det nye kommer af Motor kan du også læse om:

  • Benzin-duel: Opel Corsa møder Renault Clio – begge under 200.000 kr.
  • Test af 50 populære sommerdæk – kun 10 af dem kan anbefales!
  • Fantastiske Færøerne – øhop fra udsigt til udsigt i lejet bil
  • Stortest: Tesla Model Y er meget mere end bare en elbil

Magasinet omdeles fra mandag den 27. marts, og fra samme dag kan du læse Motors e-magasin på nettet eller i vores nye app. Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM

Læs flere bilnyheder og gode tips til bilister på FDM.dk.

2023-03-27T07:00:13Z dg43tfdfdgfd