LEGO ICONS: CLASSIC LAND ROVER 90 MED 2336 KLODSER

LEGO har efterhånden mange samarbejder med bilmærker på samvittigheden. Og vi klager ikke. 

Tidligere har LEGO og Land Rover lavet LEGO Technic-sættet Land Rover Defender. Nu er de igen gået sammen med Land Rover (i forbindelse med Land Rovers 75-års jubilæum), og har lavet sættet Classic Land Rover 90 - med 2336 klodser. 

LEGO Land Rover 90

Land Rover 90-sættet er baseret på designet fra den ikoniske Land Rover Defender fra 1983-2016, som uden tvivl har været manges trofaste følgesvend på eventyr i vildnisset. Land Roveren er todelt, så man kan gøre klar til eventyr med de mange tilhørende ting til at sidde på blandt andet taget, eller om man blot ønsker at se Defenderen i dens smukke oprindelige form.

Af tilbehør kan nævnes en tagboks med ekstra benzindunke, reservehjul, donkraft, værktøjskasse, brandslukker og mere.

LEGO Land Rover 90

Kurt Kristiansen, LEGO design master udtaler om sættet:

"At bringe den ikoniske klassiske Land Rover Defender til live i brikker, var ingen nem udfordring. Den prestigiøse bil kan tage dig hvor som helst hen, så under designprocessen ønskede vi at infusere LEGO-sættet med den følelse af eventyr."

LEGO Land Rover 90

I eventyrets ånd udfordrede LEGO-koncernen to eventyrere til et race gennem vildmarken, for at se hvem der først kom frem til hvad LEGO kalder "den mest afsidesliggende LEGO-butik i verden", og hvem der først kunne bygge sættet.

Eventyrerne er Raha Moharrak, som var den første Saudiarabiske kvinde til at bestige Mount Everest og Seven Summits, og den Skotske eventyrer og ekstremlokations-ekspert Aldo Kane.

Alt dette kan du se i videoen herunder. 

LEGO Icons Classic Land Rover Defender 90-sættet er tilgængeligt fra 4. april 2023 og prisen er 1849kr på LEGOs hjemmeside.

The hardest to reach Lego store in the world

2023-03-17T13:21:24Z dg43tfdfdgfd