SHERIF OPGRADERER POLITIETS FLåDE VED AT KøBE 17 NYE FORD MUSTANG GT’ER I SOUTH CAROLINA

Sheriff Leon Lott fra Richland County, South Carolina, USA, har for nylig anskaffet 17 nye Ford Mustang GT’er til sit team kendt som Community Action Team (CAT).

+ Video viser SU-25 jagerfly, der bliver ødelagt i tredje angreb på ukrainske flyvepladser inden for 24 timer

Disse sportsvogne blev valgt ikke kun for deres æstetiske appel, men også for deres evne til at tiltrække og engagere det lokale samfund. Siden oprettelsen i 1998 har CAT været en proaktiv tilstedeværelse uden for traditionelle politioperationer, oprindeligt ved at bruge Chevrolet Camaros og senere Dodge Challengers.

Nu, med Mustangs, håber afdelingen at styrke båndene med beboerne yderligere ved at tilbyde en unik tilgang til kriminalitetsforebyggelse og støtte til lokalsamfundets behov.

Ved at indføre Mustangs sikrer Lott, at flådens omkostninger er sammenlignelige med konventionelle politikøretøjer, såsom Chevrolet Tahoes eller Ford Explorers, samtidig med at de nye bilers unikke karakter og visuelle effekt bevares.

Kilde: Car and Driver

Fotos: Reproduktion Facebook – Richland County Sheriff’s Department | Dette indhold blev skabt med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionsteamet.

Dette indhold blev skabt med hjælp fra AI

2024-07-04T16:10:49Z dg43tfdfdgfd