VIDEO: BAJAJ LANCERER VERDENS FøRSTE CNG-DREVNE MOTORCYKEL, SE PRISER, YDEEVNE OG VERSIONER

Freedom 125. Foto: Instagram @vijay_automobiles_junagadh

Bajaj lancerer verdens første tohjulede motorcykel drevet af CNG (komprimeret naturgas), officielt kaldet ‘Freedom 125‘. Den nye motorcykel blev for nylig præsenteret ved en særlig begivenhed i Pune, hvor Rajiv Bajaj, administrerende direktør for Bajaj Auto, introducerede motorcyklen.

+ Klik her for at se lanceringsvideoen

‘Freedom 125’ tilbydes i tre forskellige varianter: NG04 Drum, NG04 Drum LED og NG04 Disc LED.

+ Vídeo: Ukrainske styrker ødelægger en russisk kolonne med mindst 14 motorcykler

Foto: Instagram @gentlemenandmotorcycles

Hver af disse versioner er udstyret med en fælles tankdæksel, der tillader tankning med både CNG og benzin. Motorcyklen skiller sig også ud med sin omvendte LED-konsol med Bluetooth-forbindelse, der giver brugerne en moderne og forbundet oplevelse.

Forbrugerne kan vælge mellem syv levende farvevalg: Caribbean Blue, Tin Gray/Black, Cyber White, Ebony Black/Gray, Racing Red, Cyber White, Tin Gray/Yellow og Ebony Black/Red.

Priserne på varianterne er som følger:

– NG04 Drum: Rs 95.000 (US$ 1.137,00)

– NG04 Drum LED: Rs 1,05 lakh (US$ 1.257,00)

– NG04 Disc LED: Rs 1,10 lakh (US$ 1.317,00)

Bajaj ‘Freedom 125’ er udstyret med en 125 cc encylindret motor, der kan køre på både benzin og CNG.

CNG-tanken er strategisk placeret under sædet. Motoren genererer 9,5 hk og 9,7 Nm maksimalt drejningsmoment.

Når der skiftes til CNG, falder ydeevnen, men effektiviteten er uovertruffen. Der er en 2 kg CNG-tank og en 2 liters benzintank med en samlet rækkevidde på 330 km.

Bajaj nævnte analyse af driftsomkostningerne for Freedom 125 CNG og vurderede, at det er omkring Rs 1 pr. km (US$ 0,01).

Foto: Instagram @gentlemenandmotorcycles

Motorcyklen skiller sig også ud ved at have det længste sæde i sin klasse med en højde på 785 mm. Andre bemærkelsesværdige egenskaber inkluderer moderne stil, en robust trellisramme og en sammenkoblet monoshock, der sikrer en komfortabel og sikker kørsel.

Med introduktionen af ‘Freedom 125’ bekræfter Bajaj sin forpligtelse til innovation og bæredygtighed ved at tilbyde markedet en miljøvenlig og effektiv mulighed.

Fotos: Instagram @gentlemenandmotorcycles. Videoer: Instagram @ackodrive @vijay_automobiles_junagadh. Dette indhold blev oprettet med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionsteamet.

2024-07-05T13:09:20Z dg43tfdfdgfd