ALEX MARQUEZ ER IKKE I TVIVL: "VI ER ALLE LIGE I DUCATI

Et meget klart budskab forud for starten på mesterskabet.

Alex Marquez er en af de Ducati-mænd, der skal på banen i MotoGP-mesterskabet i 2023, og han har ikke tænkt sig at blive overgået af sine kolleger i fabriksteamet. Faktisk talte catalaneren klart og tydeligt torsdag i Portimao og understregede, at for fabrikken Borgo Panigale starter hver kører med de samme chancer som sine kolleger.

"I Ducati er der ingen forskel på de otte kørere på banen," siger Marquez. "Mentaliteten er klar, det eneste vigtige er, at en af DesmosediciGP-motorcyklerne vinder. Det er ikke tilfældigt, at jeg homologerede den sidste forklædning, som Pecco Bagnaia brugte, den fra Valencia 2022."

Alex Marquez mener ikke engang, at han betaler for, at han deltager i dette mesterskab med sidste års Ducati. "I nogle henseender er det negativt at have 2022-motorcyklen," påpeger catalaneren. "Men der er også positive aspekter, som at vi gjorde et lettere arbejde under testene."

"Dette første år på Ducati er umuligt at sammenligne med mit første på Honda. Nu føler jeg mig meget mere afslappet, så meget, at dette har været min bedste vinter, siden jeg har været i MotoGP. Mit referencepunkt er dataene fra Bagnaia, som har noget mere end os andre, og det kan ses. Man kan se, at han håndterer motorcyklen perfekt," sluttede Marquez.

2023-03-23T23:24:00Z dg43tfdfdgfd