FABIO QUARTARARO ADVARER PECCO BAGNAIA OG DUCATI: "DET VIL SNART VæRE KAMP

Vanskelighederne er der, men det er hensigten at overvinde dem så hurtigt som muligt.

Fabio Quartararo tror på sin Yamaha, og efter at have tabt regnbueduellen i 2022 mod Pecco Bagnaia sender han en besked til verdensmesteren og generelt til Ducati-universet. Ifølge franskmanden er det japanske team nemlig tæt på igen at blive en trussel mod de røde fra Borgo Panigale.

"Der har ikke været en rigtig kamp mellem mig og Bagnaia endnu," mindede Quartararo i et interview til 'NBC Motorsports'. "Vi mangler en en-mod-en, for nogle gange er det sket, at han er faldet, og jeg har vundet, andre gange det modsatte. En duel mellem os vil dog snart komme. Også fordi jeg synes, at Yamaha har gjort et godt stykke arbejde i år."

Quartararo analyserede derefter den bitre afslutning på hans 2022-sæson. "Vi sluttede på andenpladsen," forklarede han, "men jeg kan sige, at jeg har lært en masse. Især i anden halvdel af mesterskabet, da Ducati tog store skridt fremad, og vi var bagud. Jeg gav 100 procent, men jeg var for frustreret. Jeg kunne ikke nyde mig selv, og jeg var for fokuseret på, at jeg ville vinde, og det kunne jeg ikke gøre. Men nogle gange er det nyttigt at tænke, at man skal kæmpe for fjerde- eller femtepladsen, og det er okay.

2023-03-17T20:20:20Z dg43tfdfdgfd