MARCO BEZZECCHI TREDJE På PORTIMAO: HANS TAK TIL VALENTINO ROSSI

Et fantastisk podium, der blev fejret med uhæmmet begejstring.

Marco Bezzecchi tog tredjepladsen i Grand Prix of Portugal, den anden i sin MotoGP-karriere. En uforglemmelig søndag for køreren fra Mooney VR46 Racing Team, efter det bitre resultat af lørdagens sprintløb.

"At starte sæsonen på denne måde er specielt, hvilket løb! Jeg lavede en stærk start, i forhold til i går fik jeg en god start - forklarede Bezzecchi -. Derefter ventede jeg et par omgange, men jeg må indrømme, at jeg pressede hårdt på i mindst 3/4 af distancen. Da jeg var bag Jack (Miller red.), kæmpede jeg med fordækket, så jeg forsøgte at komme forbi ham så hurtigt som muligt og derefter sætte mig foran for at kunne komme bedre ind i svingene. Jeg pressede hårdt for at åbne et hul til Alex (Marquez red.) og gutterne bagved, og så snart tanken blev lettere, kunne jeg køre endnu hurtigere."

"Indstillingen var fantastisk, gutterne gjorde et godt stykke arbejde, og jeg var i stand til at styre dækket bedre. Al kredit til teamet, til Ducati, de har gjort så meget i løbet af pre-season, til Vale, uden hvem jeg ikke ville være her, og til hele min familie. Jeg er virkelig glad, jeg havde det sjovt i dag," sluttede Bezzecchi.

2023-03-26T20:55:43Z dg43tfdfdgfd