MOTOGP, PECCO BAGNAIA HAR IKKE TILLID TIL MARC MARQUEZ

Pecco Bagnaia's ord

Pecco Bagnaia udtalte sig til Motorsport efter de to dage på Portimao: "Jeg er glad, for vi har arbejdet meget i disse fem testdage før sæsonstart, og tingene har altid fungeret lidt bedre. I dag er vi kommet frem til, at jeg bedre kan lide den nye motorcykel end den gamle, fordi den passer endnu bedre til min stil. Jeg kan lave lidt af alt det, jeg vil, både med de nye dæk og de brugte dæk, så jeg er meget tilfreds med disse tests, og jeg tror, vi er klar til at starte."

"Vi er meget konkurrencedygtige, og i mit hoved ville jeg gerne lave en 1'37″8. Men jeg ødelagde udgangen af 8'eren, fordi jeg forventede den lidt for meget og fik et bump ved udgangen. Det er dog OK, også fordi det i eftermiddag var sværere at køre hurtigt end i morges, fordi der var mere vind. Men alt gik meget godt, både tidsangreb og de to sprintløb."

Han tilføjede om titelræset: "Ærligt talt er tests altid noget, man skal forstå, for man ved aldrig, hvad de andre føler. Jeg føler mig ikke som favorit, for det her er ikke en løbsweekend. Hvis det var et Grand Prix, ville jeg sige ja, at vi ville være klar til at kæmpe om sejren i morgen, men lige nu er jeg bare fokuseret på at forsøge at forbedre vores situation igen. Yamaha tog et stort skridt fremad i dag. De forbedrede sig både i tidsangreb og med hensyn til tempo, selv om de stadig ikke var på vores niveau. Fabio var også meget hurtig i Sprint Race-simuleringen. Jeg synes, Honda virkelig prøver en masse ting, så når de har det hele skitseret, er jeg overbevist om, at de vil være i stand til at holde sig foran. Enea og Marini var også meget hurtige, men i test er det altid meget svært at forstå værdierne. Hvis jeg skal nævne tre navne, siger jeg dog Enea, Quartararo og Marquez."

2023-03-13T08:32:50Z dg43tfdfdgfd