PECCO BAGNAIA STARTER IGEN MED VALENTINO ROSSI I SIGTEKORNET

Pecco Bagnaia's ord

Pecco Bagnaia holdt sæsonens første pressekonference i Portimao: "Jeg er meget tilfreds med prøverne. For et år siden var vi i problemer, mens de i år gik perfekt, og vi lærte af vores fejltagelser. Motorcyklen passer bedre til min kørestil, og siden jeg testede den i Malaysia, følte jeg mig godt tilpas med det samme. Alt gik godt, under testene var vi i stand til at forbedre racetempoet, og lige nu er det klart, at vi er i en bedre position end de andre, men jeg er sikker på, at Yamaha har taget et stort skridt fremad, og jeg tror, at Marc Marquez vil være i front med Aprilia'en og Bastianinis Ducati, så snart han er færdig med at arbejde med den nye motorcykel: Der vil være meget modstand til det første løb."

"Sammenlignet med sidste år manglede jeg lidt greb i svingene, det var en blanding af ting, fordi 2022-motorcyklen ikke kørte så godt, og vi måtte tage et skridt tilbage. Det var en meget konkurrencedygtig motorcykel, men den manglede noget, hvorimod jeg tror, at ingeniørerne i år har arbejdet hårdt for at løse det, der manglede: Så snart jeg testede motorcyklen i Valencia, føltes det godt med det samme, og her i Portimao føltes det som et stort skridt fremad i forhold til 2022. Jeg husker, at Marquez og Rossi vandt mange titler og endda gentog sig selv, hvilket er vigtigt. Vi skal arbejde som dem for at forsøge at gentage, vi skal respektere vores modstandere, men samtidig forsøge at holde koncentrationen, for alle kørerne vil gerne stjæle mit nummer 1, men hvis vi arbejder godt, er jeg sikker på, at jeg kan forsvare titlen, selv om det ikke bliver let."

Chiosa om Bastianini: "Enea og jeg er intelligente nok til at forstå, at hvis man arbejder godt i pitten, kommer der positive præstationer i løbet. Det er anderledes i forhold til Miller, for med ham kendte jeg mig selv bedre, men jeg kender også Enea i lang tid, og vores forhold er ret godt også uden for banen. Det er anderledes, fordi han aldrig har arbejdet på denne måde med sin teamkammerat i pitten, men jeg er sikker på, at vi i løbet vil være frie til at gøre, hvad vi vil, men i træningen skal vi arbejde godt sammen for at være i en bedre position i løbet".

2023-03-23T19:38:55Z dg43tfdfdgfd