VIDEO: KOENIGSEGG BRYDER HASTIGHEDSREKORDER MED JESKO ABSOLUT I IMPONERENDE TEST

Koenigsegg bryder hastighedsrekorder med Jesko Absolut i imponerende test (YouTube / @koenigsegg)

Koenigsegg har brudt sin egen hastighedsrekord med Jesko Absolut, som formåede at accelerere fra 0 til 400 km/h og tilbage til nul på kun 27,83 sekunder, hvilket overgår den gamle rekord for Regera med 0,98 sekunder.

+ Klik her for at se videoen

Derudover satte Jesko Absolut også nye rekorder som den hurtigste serieproducerede bil til at nå 400 km/h, hvor den opnåede dette mærke på henholdsvis 28,27 sekunder, 18,82 sekunder og 19,2 sekunder. Alle test blev udført af fabrikstestkøreren Markus Lundh på en flyveplads i Sverige.

Jesko Absolut er udstyret med en 5,0-liters twin-turbo V-8-motor, der producerer 1600 hestekræfter, og bruger Koenigseggs Light Speed Transmission (LST), en ni-trins gearkasse med syv koblinger til ekstremt hurtige skift.

Til disse tests kørte bilen på E85-brændstof og havde kun minimale ændringer såsom en sikkerhedskage og en speciel sæde. Uden den store bagvinge og med fokus på at reducere luftmodstanden er Jesko Absolut-versionen optimeret til ligeud hastighed, og grundlæggeren Christian von Koenigsegg mener, at bilen kunne nå op til omkring 530 km/h under ideelle forhold.

+ Klik her for at se flere videoer af superbiler

Foto og video: Reproduktion Instagram @koenigsegg

Kilde: Motor1.com | Dette indhold blev skabt med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionen.

2024-07-03T23:53:16Z dg43tfdfdgfd