YAMAHA, FOR FABIO QUARTARARO ER DET EN OVERGIVELSE: "VI ER IKKE KLAR TIL DEBUTEN

Ord, der lyder som overgivelse, når starten på mesterskabet kommer tættere og tættere på.

Fabio Quartararo stoler ikke længere på sin Yamaha, og efter endnu en vanskelig test lørdag på Portimao taler han alt for klart. "Til sæsonens første MotoGP-løb er vi helt sikkert ikke klar," var faktisk hans indrømmelse sidst på dagen.

"Jeg er ikke 100 % sikker endnu, for jeg har stadig håb om at finde nogle løsninger i morgen. Lige nu føler jeg mig dog ikke klar, og jeg føler mig ikke tilpas på motorcyklen. Det var første gang, jeg kørte uden at tjekke topfart. Der er meget arbejde at gøre," forklarede Quartararo.

Franskmandens største bekymring er, at han ikke kan forstå kilden til sin Yamaha-problemer. "Hvis jeg ikke siger det, er det ikke fordi, jeg ikke vil tale om det. Jeg ved virkelig ikke, hvad problemet er. Tilsyneladende er der ikke noget galt," afslørede Quartararo. "Selv i pitten sagde jeg, at jeg følte det som om, jeg kørte på en andens motorcykel og skulle tilpasse mig til den. Jeg føler mig ubehagelig på alle områder undtagen ved bremsning. Der er dårlig fart, stabilitet, når man kommer ud af sving, og det er svært at udnytte dækkene.

2023-03-11T23:17:07Z dg43tfdfdgfd