7 BILER I SAMMENSTøD: OP TIL 60 MINUTTERS FORLæNGET REJSETID

Et større harmonikasammenstød skaber massive forsinkelser på E47 Sydmotorvejen i nordgående retning.

Motorvejen har i en periode været helt spærret, imens politiet og redningsmandskabet har sørget for at få overblik over situationen, og det har oparbejdet en lang kø, så der lig enu er forlænget rejsetid på op til 60 minutter.

Der skulle eftersigende være åbnet for trafikken igen, men der er altså en lang kø, der skal afvikles, og derfor kan det give mening at køre af motorvejen, præcis som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi rådede til tidligere på morgenen:

"Sydmotorvejen Nordgående nord for afkørsel 35, Haslev. 7 biler involveret i sammenstød. der er helt spærret for trafikken. Bilister skal køre fra ved afk. 36 og benytte hovedvej 151 til at man kan køre på igen ved afk. 34. Ikke umiddelbart alvorlig personskade," skrev politikredsen på X kl. 5.48.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Ikke det eneste uheld

Også på E20 Vestmotorvejen er der sket et uheld. I retning fra Ringsted mod Køge er venstre spor lige nu spærret mellem Kongsted og 34 Borup. Politi og redning er på vej, og indtil videre meldes der ikke om voldsom kødannelse, men det kan hurtigt nå at ændre sig, i takt med at morgentrafikken for alvor sætter ind.

To andre steder er der også forhindringer på vejene, dog ikke i form af uheld, men i form af tabt gods.

På Motorring 4 i retning mod Ballerup ligger der en jernkæde i højre spor mellem Motorvejskryds Tåstrup og Albertslund N.

På E20 Fynske Motorvej i østgående retning ligger der en spændestrop i højre spor mellem 58B Middelbart og 58A Middelfart Ø.

Der er desuden risiko for lokale sne- og isglatte veje, så kør forsigtigt og i god tid, selvom meldingen lige nu lyder på, at det kun er i det nordvestlige Jylland omkring Thisted.

Læs også

78-årig ringede til politiet om tyveri - da han tømte opvaskemaskinen, ringede han igen

Politiet løfter pegefingeren: Har fokus på dette i trafikken fra i dag

Påvirker alle bankkunder - nu bliver indsats mod svindel skruet op

2023-11-15T06:13:32Z dg43tfdfdgfd