HOP I EN SPORTSVOGN OG STøT KRæFTRAMTE BøRN

Sportscar Event er på én gang fede biler, glade børn og voksne og en økonomisk håndsrækning til en god sag. Konceptet for velgørenhedsarrangementet er enkelt: En flok bilentusiaster stiller op med deres superbiler, og du kan købe en tur som passager ved siden af chaufføren og opleve suset ved to omgange på en racerbane.

Pengene går primært til Børnecancerfonden, og mindre donationer går til TrygFondens Familiehus i Skejby og Sankt Lukas Børnehospice.

Ved de to Sportscar Events på FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen kan du opleve synet og høre lyden af vilde drømmebiler som Lamborghini, Porsche, Ferrari, McLaren og mange flere. Der er også mulighed for at gå rundt og se bilerne tæt på. 

Ture fra 300 kr. og børn kan også få en tur

Vil du køre med, starter priserne ved 300 kr. og de dyreste biler koster 1.600 kr. På eventens hjemmeside kan du se en opdateret liste over de biler, der deltager. Børn kan også køre med, da der er mulighed for at låne selepude.

Du kan købe ture og støtte den gode sag ved Sportscar Event på:

FDM Jyllandsringen, pinselørdag den 27. maj kl. 9-16. Skellerupvej 38, Resenbro, 8600 Silkeborg.

Entré: 50 kr. Børn under 12 år gratis.

Synes du der er lidt langt til Silkeborg, så kører Sportscar Event igen den 10. september på FDM Sjællandsringen ved Roskilde. Du kan også læse mere om det arrangement og hvilke biler der kommer på eventens hjemmeside. 

Vil du støtte kræftramte børn?

Find meget mere info om Sportscar Event og læs om alle sportsvognene, som du kan se og købe en tur i på FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen.

Sportscar Event

  Læs flere bilnyheder og gode tips til bilister på FDM.dk.

2023-05-22T08:24:08Z dg43tfdfdgfd