LæR MERE OM AGM-114 HELLFIRE-MISSILER

AGM-114 Hellfire. Foto: Gengivelse turbosquid

AGM-114 Hellfire-missilerne er en serie af luft-til-jord-missiler, oprindeligt designet til anti-tank-brug, men som siden da er udviklet til brug på flere platforme og mod forskellige mål. Her er nogle nøglepunkter om Hellfire-missiler:

+ Video: Det britiske Royal Navy lancerer en af verdens største angrebsdroner for første gang

+ Få mere at vide om MQ-1C Gray Eagle, en af verdens største og mest avancerede angrebsdroner

Udvikling og Fremstilling

Udviklet oprindeligt af Lockheed Martin for den amerikanske hær, blev Hellfire-missilerne introduceret i 1980’erne. De blev designet til at blive affyret fra jordbaserede platforme, fly og ubemandede køretøjer.

Affyringsfleksibilitet

Selvom de oprindeligt var designet til at blive affyret fra helikoptere som AH-64 Apache, kan Hellfire-missilerne også affyres fra jordkøretøjer, skibe og ubemandede luftfartøjer (droner).

Varianter

Der findes flere varianter af Hellfire-missilet, tilpasset til forskellige typer af mål og missioner. Dette inkluderer versioner med forskellige typer af stridshoveder og styresystemer, såsom laser- og radarstyring.

Kapaciteter

Hellfire er kendt for sin præcision, i stand til præcist at ramme små og bevægelige mål. Dens kraftfulde stridshoved gør det effektivt mod en række mål, herunder pansrede køretøjer, befæstede strukturer og maritime mål.

Brug i Kamp

Hellfire har været bredt anvendt i konflikter siden 1990’erne, herunder Golfkrigen, krigen i Afghanistan og Irak. De har også været et nøgleværktøj i anti-terror-operationer, der anvendes i præcise angreb for at eliminere højværdimål.

Modernisering og Fremtidig Udvikling

Den fortsatte udvikling sigter mod at forbedre præcision, rækkevidde og kapaciteter af Hellfire-missiler. Dette inkluderer integration med mere avancerede luftfartøjssystemer og indarbejdelse af nye teknologier til at imødegå nye trusler.

Fotos: Gengivelse turbosquid

O post Lær mere om AGM-114 Hellfire-missiler apareceu primeiro em TechBreak.

2023-11-21T07:39:08Z dg43tfdfdgfd