LæS DET NYE MOTOR FRA 26. SEPTEMBER

Salget af elbiler stiger voldsomt, men det er ét mærke, der står for langt det meste af salget: Tesla. Vi har sat den billigste Tesla op mod fire stærke konkurrenter for at se, om den virkelig også er så meget bedre. I Motor 7/2023 kan du læse, hvordan den kamp falder ud.

Det er dog ikke alle, der drømmer om en ny bil. Flere bevægelser bekæmper i dag biler og biltrafik ved blandt andet at blokere veje og punktere biler. I magasinet taler vi med en selverklæret bilhader og en klimaaktivist om deres mål og midler. Vi bliver ikke enige – men måske klogere?

Vi ser også på en ny og spændende teknologi med navnet V2X. Her kan elbilers batteri i en ikke fjern fremtid sende strøm ud, og det kan bruges til meget, lige fra at drive en kaffemaskine til at støtte elnettet. Måske vil man ligefrem kunne tjene penge på sin bil!

Du kan også læse den nye test af vinterdæk, hvor dækkenes miljøpåvirkning nu også indgår. Og foretrækker du helårsdæk, er der også godt nyt der.

Hent Motors app i dag!

Vi har samlet alt det gode fra FDM i én app. Her finder du bilnyheder, Motor som e-magasin og podcasten Frigear. Hent FDM-Motor-appen i App Store eller Google Play.

Læs mere om appen

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Duel mellem benzinbilerne Hyundai Kona og VW T-Cross.
  • Hvordan vi fletter vejbaner rigtigt – og hvorfor vi gør det forkert.
  • Det danske akvarie, hvor du kan sove med hajer og rokker.
  • 10 dumme fejl, som andre bilister begår hver dag. Men ikke dig, vel?

Magasinet omdeles fra tirsdag den 26. september, og fra samme dag kan du læse Motors e-magasin på nettet eller i vores app. Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM

Læs flere bilnyheder og gode tips til bilister på FDM.dk.

2023-09-26T06:06:29Z dg43tfdfdgfd