MAND SKULLE HAVE AUTOLAKERET SIN MERCEDES: ENDTE MED AT BETALE 312.000 KRONER I 'P-BøDE'

"De har simpelthen beslaglagt min bil", siger bilejeren til Motor.

I efteråret 2017, at han bad et autolakeringsværksted i Romerike, Norge, om at male en Mercedes-Benz. Efter arbejdet var udført, var bilejeren ikke tilfreds med arbejdet, hvilket førte til, at han klagede.

Læs også

MobilePay lancerer ændringer 1. oktober: Gitte dropper det, fordi det bliver for dyrt

Sarah parkerede sin bil og fik dækkene piftet - men sedlen i forruden stjal al opmærksomheden

Ejeren af ​​malerværkstedet ankom herefter til stedet, hvor bilen stod, fordi han ville rette noget af arbejdet efter klagen. Ejeren af værkstedet fik bilnøglerne udleveret, og uden at have aftalt det med bilejeren tog han den med tilbage til malerværkstedet.

Det skete imod bilejerens ønske, og han var ikke klar over det.

Parterne var efterfølgende uenige om betalingen, men i foråret 2020 vandt værkstedet i Forligsrådet, og kunden betalte for arbejdet. De nægtede stadig at udlevere bilen, indtil ejeren betalte 285 kroner per dag for opbevaring af bilen.

I august mødtes parterne i Romerike og Glåmdal byret. Summen var steget til 312.000 kroner for de dage, bilen har stået på værkstedet.

"Jeg har tidligere lejet parkeringspladsen ud, hvor bilen står til 6.500 kroner om måneden. Jeg har derfor mistet 6.500 kroner hver måned. Derfor vil jeg have ejeren til at betale", siger ejeren til Motor.

I retten vandt bilejeren. Karosseriværkstedet blev pålagt at returnere Mercedesen i den aftalte stand og samtidig betale ejerens sagsomkostninger på 73.000 kroner.

Læs også

Joachim kører 266 km/t med kone og børn i bilen: Han kan ikke selv se problemet

DMI melder om flere heftige regnbyger: Her er tommefingerreglen til bilisterne

2023-09-22T18:15:11Z dg43tfdfdgfd