TESLA MODEL 3 PERFORMANCE ER KLAR TIL LEVERING I DANMARK FRA MAJ

Efter i en periode at være utilgængelig, i den seneste generation af Tesla Model 3, er Performance-modellen endelig tilbage, lyder det i en pressemeddelelse fra Tesla. 

Den nye model, der som tidligere simpelthen bare hedder "Model 3 Performance", er den kraftigste Model 3 til dato.

Oversat til nøgletal vi kan forholde os til, betyder det en effekt på 460 hestekræfter, en acceleration fra 0-100 km/t på 3,1 sekunder, en tophastighed på 262 km/t og en WLTP-rækkevidde på op til 528 kilometer. 

Model 3 Performance ?si=idL5t2BbSC9K8Y_X

Men det er ikke bare motoren der har fået et lille twist på tuner-knappen. 

Tesla fortæller at den nye Performance-model selvfølgelig kommer med alle den nye Model 3's forbedringer, men også en nydesignede detaljer på front og bagende, en kulfiberspoiler, sportssæder og et nyt støddæmpningssystem med softwarestyret adaptiv dæmpning.

Man gør også et stort nummer ud af at fortælle, om de nye fuldtøbte letvægtsfølge, der 20" store er optimeret til bedre vejgreb og kører på Pirelli P Zero 4 performancedæk. 

I klassisk Tesla-ånd er der også blevet leget lidt med de tilgængelige drive-modes, hvilket betyder introduktionen til den nye 'Track Mode V3', der giver en ny kalibrering af drivlinje og affjedring, som skulle give 'mere autoritet' bag rattet. 

Ifølge Teslas hjemmeside, er Tesla Model 3 Performance klar til levering fra maj måned 2024, i et prisleje der starter i 440.090 kroner. 

2024-04-24T12:24:00Z dg43tfdfdgfd