'VERDENS GRIMMESTE BIL' VENDER TILBAGE - MEN MEGET BLIVER ANDERLEDES

En Fiat Multipla er så grim, at den er blevet kaldt 'verdens grimmeste bil' af utallige bilentusiaster, men alligevel har den på ene eller anden måde opnået en nærmest legendarisk status.

Derfor er der - på trods af at den er blevet omtalt som 'verdens grimmeste bil' - flere der jubler over, at det ser ud til, at den 'populære' model gør comeback.

Ifølge mediet AD bliver der inden længe pustet nyt liv i modellen, som kommer til at se helt anderledes ud end den Fiat Multipla, vi kender i dag.

Læs også

Ekspert advarer bilejere mod vaskefejl: Den kan ende med at koste dig mange penge

Alle bilentusiaster har 'leget' med at slå knappen fra: Men den kan redde dit liv

Den kommende Fiat-model, som har fået navnet Multipla 2.0, bliver ændret radikalt i udseendet, da den får en mere tidsvarende SUV-form.

Transformationen skyldes, at man ønsker at byde kunderne på mere indvendig plads, så modellen derfor fastholder sin titel som en 'meget stor Panda' (Fiat Panda, red.).

Bilens tekniske skelet forventes at være i familie med Stellantis-koncernens nyere udgivelser som Citroën C4 Aircross og Opel Frontera.

Fiats idé om at bringe Multipla-modellen tilbage afspejler en større trend i bilindustrien, hvor det er blevet populært, at lade sig inspirere af designs, som vækker en nostalgisk følelse hos forbrugerne.

Produktionen af ​​den nye SUV-version af Multipla er planlagt til at starte i Marokko i 2025, med salgsmål i både Europa og Sydamerika.

Dette skridt ikke kun symboliserer en fysisk transformation af Multipla, men også et strategisk 'move' fra Fiats side.

Bilen vil angiveligt kunne fås med både forbrændingsmotorer og batterier.

Fiat Multipla 2.0 vil blive noget helt andet end den originale bil, men modellens fortid vil aldrig nogensinde blive glemt.

Ved at klikke her kan du se billeder af den nye model.

Læs også

Næsten halvdelen bruger den ikke: Kan spare dig for mange penge

Du bør aldrig drikke af vandflasken, der har ligget i bunden af bilen

2024-03-26T07:50:31Z dg43tfdfdgfd