GODT NYT TIL DISSE BILEJERE: Q8 OG F24-TANKSTATIONER MED FLOT RABAT

I fremtiden bliver det en smule sjovere at tanke på bilen eller motorcyklen.

Det skriver Nyheder24

FDM-medlemmer kan nu glæde sig over endnu større besparelser ved tankstationerne.

Inkluderer nye stationer

Den velkendte rabataftale, som tidligere udelukkende omfattede Shells danske tankstationer, er nu udvidet til også at inkludere Q8 og F24.

Dette betyder, at medlemmerne kan se frem til en rabat på 2,5 procent på alle tre kæders stationer, blot ved at tilknytte deres betalingskort til FDM-fordele.

Det skriver FDM på deres hjemmeside.

Med tilføjelsen af Q8 og F24 udvides antallet af potentielle rabatsteder markant, hvilket giver medlemmerne adgang til brændstofrabatter på flere end 240 ekstra stationer.

Rabat uanset hvad

Denne udvidelse sikrer, at rabatten gælder uafhængigt af, om der tankes benzin, diesel, eller bilen oplades.

"I 2023 sparede vores medlemmer lidt over 16 mio. kr. via FDMs rabat på brændstof. Det er med til at gøre netop den fordel til en af de mest populære hos vores medlemmer. Derfor er vi meget glade for, at de nu har mulighed for at spare endnu flere penge," udtaler Hans Henrik Langkilde, områdechef for FDMs fordelsprogram og FDM shop.

For medlemmerne betyder det konkret, at et køb af 30 liter brændstof til prisen 15 kr. pr. liter, nu vil medføre en besparelse på 10,42 kr. Med de nuværende literpriser, anslås det, at en bilist, der kører 20.000 km om året, vil kunne spare 38 kr. om måneden på benzin og 30 kr. på diesel.

Mere end 400 stationer

Udover rabatten, der opnås ved at tilknytte et almindeligt betalingskort til FDM-fordele, tilbydes der også et FDM/Shell Card. Dette kort giver markedets højeste faste rabat på op til 30 øre pr. liter brændstof, gældende på samtlige Shell-, Q8-, og F24-tankstationer i Danmark – et netværk der tæller mere end 400 stationer.

FDM minder sine medlemmer om, at denne rabat ikke kun gælder for brændstof, men også når det kommer til opladning af elbiler. Med den seneste udvidelse af rabataftalen, understreger FDM deres forpligtelse til at tilbyde værdifulde fordele til deres medlemmer, hvilket bidrager til at gøre bilrelaterede omkostninger mere overkommelige.

Læs også

Gør du det rigtigt? Sådan skal du blinke, når du kører i en rundkørsel

Shopping-ekspert afslører: Sådan narres du til at blive længere i butikkerne

Dette må du aldrig gøre. når du bliver overhalet: Koster 2500 og et klip i kortet

2024-03-26T10:39:28Z dg43tfdfdgfd