HONDA CIVIC SI 2025 BLIVER DYRERE, MEN HAR FORBEDRET YDEEVNE OG NYE TEKNOLOGIER

Den Honda Civic Si 2025 kommer med øget stivhed, teknologi og en lidt højere pris sammenlignet med den tidligere model.

Det opdaterede design har en ny front med et sekskantet gittermønster og mørke baglygter. Modellen tilbyder også eksklusive 18-tommer hjul og muligheden for sommerdæk for et tillæg på $300, hvilket bringer basisprisen op på $31.045.

Indvendigt bevarer Civic Si 2025 det meste af sit tidligere design, men har nu et 10,2-tommer digitalt instrumentdisplay med integreret skiftelys og standardsoftware med Google indbygget.

Opvarmede sæder er standard, og bilens struktur er blevet forstærket med nye understøtninger for at øge stivheden og forbedre køredynamikken og komforten. Affjedringen er blevet justeret for at drage fordel af disse forbedringer, hvilket gør dette til den stiveste Si nogensinde produceret af Honda.

Civic Si 2025, som vil være tilgængelig i forretninger fra august, bevarer sin 1,5-liters turboladet motor med 200 hestekræfter og 192 lb-ft drejningsmoment. Jessika Laudermilk, assisterende vicepræsident for Honda Automobile Sales, understregede, at Civic Si fortsat er et ydelsesikon i det sporty kompaktsegment og lover at være den mest sjove at køre model hidtil.

Kilde: Motor1.com | Dette indhold blev skabt med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionsteamet.

2024-07-25T21:37:50Z dg43tfdfdgfd