ISUZU TEASER KOMPROMISLøS ELEKTRISK PICK-UP TRUCK

Elektriske personbiler ser vi allesteder, og både busser og lastbiler er godt undervejs - men hvordan står det egentlig til med de ultimative knokkel-vogne, pick-up trucks? 

Kategorien har siden mands minde været domineret af store og trækstærke dieselhakkere, men elektrificeringen er selvfølgelig også på vej her - godt ført an af hypen fra Elon Musik og Teslas  Cybertruck - dog er flere konventionelle og "normalt"  udseende pick-ups undervejs, nogle af de første har også ramt markedet med  måske lidt underdimensionerede setups, men nu banker Isuzu på, for at introducere et nyt pust til scenen. 

Isuzu D-Max BEV concept

Det er Isuzu D-Max BEV, som bilmærket har teaset f orud for den kommende udstilling på Bangkok International Motor Show. 

Den kommende elektriske pick-up fra Isuzu er udstyret med et 66,8 kWh batteri og en motor med 130 kW effekt. Det gør vognen i stand  til at have en nyttelast på 1  ton, 3,5 tons træk på krogen og selvfølgelig firehjulstræk. 

Bilens setup er klart mindet på at være en arbejdshest, og derfor giver det nok også fin mening, at  tophastigheden er begrænset til omkring 130 km/t, for at holde rækkevidden på et nogenlunde fornuftigt niveau. 

Isuzu D-Max BEV concept

2024-03-27T14:52:01Z dg43tfdfdgfd