PORSCHE UDVIDER PANAMERA SERIEN MED NYE GTS OG TURBO S E-HYBRID MODELLER

Porsche Udvider Panamera Serien med Nye GTS og Turbo S E-Hybrid Modeller (Instagram / @porsche_iberica)

Serien af den nyeste Porsche Panamera er blevet udvidet med introduktionen af nye modeller, herunder GTS og topmodellen Turbo S E-Hybrid.

+Ferrari Annoncerer Sin Første Elektriske Bil til 2025 til Prisen af 500.000 USD

+Video: Maritime og Luftdroner Udfører Sværmangreb og Synker Skib

Plug-in hybrider, populære på grund af skattemæssige fordele for firmabiler, udgør størstedelen af Panamera-salget og konkurrerer direkte med Taycan EV.

Den nye 25,9 kWh batteri tilbyder en elektrisk rækkevidde på op til 95 km, mens Turbo S E-Hybrid modellerne præsenterer imponerende 771 hestekræfter og når 100 km/h på kun 2,9 sekunder.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid (Instagram / @porsche_iberica)

Panameras udvendige design er blevet let opdateret, mens den bevarer et velkendt udseende, men med forbedrede detaljer som skarpere linjer og nye farvevalg, herunder en livlig orange. Indvendigt er cockpit blevet opdateret med ‘Porsche Driver Experience’ layoutet, der inkluderer en buet instrumentdisplay, forhøjet midterkonsol og en skærm til passageren, ligesom Taycan. Der er også nye tilpasningsmuligheder for betræk, inklusive et nyt Race-Tex betræk uden læder.

For dem der foretrækker at undgå hybrider, tilbyder Porsche Panamera med en 2,9-liters biturbo V6-motor, der yder 348 hestekræfter, samt den sporty GTS med en kraftfuld V8 og Torque Vectoring Plus teknologi.

Porsche Panamera GTS (Instagram / @porsche_iberica)

Prisklassen starter ved cirka 102.600 USD, med plug-in hybridversioner fra 116.600 USD og topmodellen Turbo S E-Hybrid fra 217.800 USD.

Kilde: Car Magazine

Fotos: Reproduceret fra Instagram – Porsche Ibérica | Dette indhold er skabt med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionsteamet.

2024-07-21T16:06:14Z dg43tfdfdgfd