PRøV EN ELBIL NåR DU BESøGER DIT SHOPPINGCENTER

Er du nysgerrig på elbiler? Så er konceptet Elbil Tour måske noget for dig. Elbil Tour er arrangeret af Danske Shoppingcentre (DSC), og det giver mulighed for at blive klogere på elbiler, og du kan prøvekøre nye modeller fra bl.a. Tesla, Volvo, Xpeng og BYD.

– Vi vil gerne bidrage til udbredelsen af grønne transportmidler, da mange af vores kunder besøger os i bil, og derfor sætter vi igen i år fokus på elbiler med Elbil Tour 2024. Det bliver et endnu større event i år, hvor vi når ud til endnu flere danskere, og derfor håber vi selvfølgelig på stor tilslutning, og at vi er med til at gøre det lettere at vælge elbilen til fremover, siger Lotte Vestergaard Skou, CIO i DSC.

Elbil Tour er et event for hele familien, og det kommer i år forbi syv forskellige shoppingcentre på tværs af landet i de kommende weekender:

  • City2 (20. - 21. april)
  • Frederiksberg Centret (27. - 28. april)
  • VestsjællandsCentret (4. - 5. maj)
  • Kolding Storcenter (18. - 19. maj)
  • Randers Storcenter (25. - 26. maj)
  • HerningCentret (1. - 2. juni)
  • Aalborg Storcenter (8. - 9. juni)

Du kan booke en prøvetur på forhånd, så elbilen er klar, når du ankommer. Det er muligt at prøve flere forskellige elbiler.

Book prøvetur til Elbil Tour (eksternt link)

Få svar på spørgsmål om elbiler

Ud over at prøvekøre nye elbiler er det også muligt at få svar på nogle af de spørgsmål, som fylder, når man overvejer at skifte fra en brændstofbil. Det er ikke unormalt at have mange spørgsmål, da man skal sætte sig ind i ny teknik og være klar til at få nye vaner.

Det er også noget, der kan mærkes i FDMs rådgivning, som modtager mange henvendelser fra medlemmer, som overvejer at skifte eller står midt i et skifte.

– Danskerne har de senere år for alvor taget elbilerne til sig. Men lige så stor interessen er for at skifte til en elbil, lige så mange spørgsmål oplever vi, at mange har. Både når det gælder valg af bil, deres rækkevidde, og hvilken ladeløsning der passer bedst til en. Her er Elbil Tour 2024 en god mulighed for at komme ud og se og prøve forskellige elbiler. Forhåbentligt kan det være med til at hjælpe mange godt i gang med livet med elbil, siger adm. direktør i FDM, Stina Glavind.

På fdm.dk kan du allerede nu få svar på mange af de spørgsmål, du formentligt har, hvis du overvejer at skifte til elbil.

Læs mere: Er elbil noget for dig? Se fordele og ulemper

Læs mere: Køb af elbil: Sådan bliver du klar

 

Har du brug for hjælp?

Husk, som medlem af FDM kan du altid få hjælp af eksperter, der har den nyeste viden om elbiler.

Kontakt rådgivningen

Læs flere bilnyheder og gode tips til bilister på FDM.dk.

2024-04-09T12:55:54Z dg43tfdfdgfd