SPEEDEREN KAN SæTTE SIG FAST: TESLA TILBAGEKALDER STORT ANTAL BILER

Det er ikke nogen hemmelighed, at tingene ikke går, som de skal for Tesla for tiden. I de seneste uger er de blevet ramt af flere dårlige nyheder, hvilket naturligvis har svækket deres markedsposition.

Blandt andet kunne de for nylig afsløre, at salget ikke havde været som forventet i første kvartal. Det er kommet som en stor skuffelse for selskabets aktionærer, da det er første gang i fire år, at deres regnskab for første kvartal skuffer.

Læs også

Alt for få kender reglerne: Sidste år fik 3.800 bilister samme, store bøde

Forsømt hund efterladt udenfor internat, gennemgår vild forvandling: Se billederne her

Ikke nok med det, så måtte Tesla også melde ud, at de skal have gang i den helt store fyringsrunde. Faktisk har de den amerikanske producent vurderet, at de er nødt til at fyre minimum 10 procent af alle ansatte. 

Sandsynligvis synes Elon Musk og co., at der har været mere end nok at tage af, når det kommer til dårlige nyheder. Men det stopper ikke her.

Ifølge Bloomberg News har Tesla været nødt til at tilbagekalde hele 3.878 af deres såkaldte Cybertrucks. Modellen har køberne ventet på i flere år. Den kan desuden ikke købes på det danske marked.

Årsagen til, at de har været nødt til at tilbagekalde det store antal biler er, at der er blevet fundet en fejl i speederen. Den risikerer ganske enkelt at rive sig løs og sætte sig fast, hvilket vil få bilen til at accelerere.

Tesla har meldt ud, at den omtalte fejl opstår, når man trykker kraftigt på speederen. Det kan nemlig få pedalen til at rive sig løs og sætte sig fast i interiøret. Hvis det sker, så skaber det en farlig situation, da bilen vil blive ved med at accelerere.

Generelt har det ikke været et godt år for Tesla, der har været ramt af nedgang i salget. Da de ikke har præsteret som forventet, så har markedet og deres aktionærer naturligvis også reageret.

Af denne grund er Teslas aktiekurs faldet med over 40 procent i år. På nuværende tidspunkt ser det ikke ud til, at det kommer til at ændre sig. At de nu også er nødt til at tilbagekalde den længe ventede Cybertruck, kommer næppe til at gavne deres situation.

Læs også

Fra juli bliver sløvhedsdetekteringssystem obligatorisk i alle biler: Sådan ser den, om du er træt

Den 22. april sker det: Her kan du fylde din bil til 0 kroner

2024-04-19T14:52:18Z dg43tfdfdgfd