TESLA AFSLøRE NYHED: NY MODEL På VEJ

I 2023 blev Teslas Model Y en favorit blandt danskerne, som købte hele 17.955 eksemplarer – flere end summen af de fire næstbedst sælgende biler på top fem-listen.

Men nåede du ikke at købe den populære Y model sidste år, så tag det roligt. Ventetiden har været det hele værd. For der er ny model på vej

Læs også

Polstrede sæder bliver ofte medtaget af brug: Med dette kommer genstridige pletter af med et snuptag

Tyvene er kommet på en ny metode: Dette bør du aldrig efterlade i handskerummet

Snart er det slut: Populært bilmærke fyrer medarbejdere i Danmark

Tesla har netop introduceret en ny variant af den yderst populære elbil, der kommer i en 'Long Range'-udgave med baghjulstræk og en væsentligt forbedret rækkevidde, ifølge bilmediet Boosted.

Boosted oplyser, at den nye model inkluderer alle de velkendte kvaliteter fra Model Y, såsom premium-materialer, anhængertræk og avancerede opkoblingsfunktioner, alt sammen standard og produceret i Teslas gigafabrik nær Berlin.

Den nye Long Range-version af bilen skiller sig altså særligt ud med sin imponerende rækkevidde. 

Denne opdaterede Model Y har en startpris på 384.990 kroner, hvilket er 25.000 kroner mere end standardmodellen.

Med den øgede pris får man også en bil, der prismæssigt ligger mellem den billigste Model Y og de dyrere firehjulstrukne varianter.

Den største og bedste forbedring er dog rækkevidden. Hvor den almindelige Model Y kan køre 455 kilometer på en opladning, praler Long Range-versionen af at kunne nå op på 600 kilometer.

Tesla udvider desuden forretninger i Danmark med åbningen af syv nye pop-up-butikker i shoppingcentre fordelt over hele landet – fra København til Odense. Disse butikker vil bidrage til at øge mærkets synlighed.

Det skriver Ekstra bladet.

Læs også

Slår Netto, Rema 1000 og resten: Medie kårer vinderne af pristjek-krigen

Senest nyt fra morgenstunden: Indsatsleder deler trist nyt om Børsen-branden

DMI overrasker igen: Her melder de om sne

2024-04-17T09:05:50Z dg43tfdfdgfd