ZONSEN PRæSENTERER 2 NYE MINI-MOTORCYKLER

Den kinesiske producent Zongshen, nu omdøbt til Zonsen, har lanceret sine nye mini-motorcykler på markedet: Zonsen ZS 150 Mini Panda i versionerne scrambler og café racer.

+ Rosoboronexport afslører sit nye luftforsvarsmissilsystem i video

+ Mød de nye pansrede Patria 6×6 køretøjer købt af Finland

De nye modeller blev præsenteret under handelsmesser og en forhandlerkonference i Kina, hvilket markerer virksomhedens indtræden i det voksende segment af minimotorcykler, der har opnået international popularitet med modeller som Honda Dax 125, Honda Monkey 125 og Honda MSX 125 Grom.

Interessen for minimotorcykler har set en betydelig stigning i fans over hele verden, og der har været mange kinesiske kopier af de originale Honda-modeller tilgængelige i årevis. Imidlertid investerer kinesiske producenter som CFMoto og nu Zonsen mere og mere i egne designs for at skille sig ud på markedet. CFMoto introducerede tidligere Papio, en lille 125 cc motorcykel tilgængelig i både scrambler og café racer versioner.

Zonsen ZS 150 Mini Panda tilbyder et nyt alternativ i dette segment med unikke specifikationer og designs, selvom scrambler-modellen vagt minder om den populære Honda Monkey. Disse lanceringer er en del af Zonsens strategi for at kapitalisere på populariteten af minimotorcykler og tilbyde forbrugerne flere muligheder på et konkurrencepræget marked. ZS 150 Mini Panda-modellerne vil være tilgængelige til salg fra 2024 og lover at kombinere retrostil med moderne ydeevne.

Kilde og billeder: Instagram @zonsen_motorcycles. Dette indhold er skabt med hjælp fra AI og gennemgået af redaktionsteamet.

2024-04-29T12:36:48Z dg43tfdfdgfd